Vești de ultimă oră pentru Cristi Borcea! Ce se întâmplă acum cu Valentina Pelinel

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
25/02/2019, 10:33
Vești de ultimă oră pentru Cristi Borcea! Ce se întâmplă acum cu Valentina Pelinel GALERIE FOTO
Cristi Borcea, tată de gemeni

Cristi Borcea, fostul șef de la Dinamo, la un pas să fie tătic de gemeni! Soția sa, Valentina Pelinel, a aflat că mai are puțin  și va deveni mamă și nu oricum: de gemeni, pentru a doua oară. Marele eveniment va avea loc la începutul lunii martie.

Coincidență sau nu, nașterea micuților poate avea loc pe 4 martie, atunci  când Cristi a obținut amânarea pronunțării verdictului în dosarul transferurilor. Data pare să fie una de bun-augur pentru cei doi soți. ”Am o stare pozitivă, poate şi pentru că mi-am dorit enorm după Milan, să mai am copii. Voiam încă unul, nu neapărat doi, dar dacă aşa a vrut Dumnezeu, sunt şi mai bucuroasă! Îmi amintesc şi acum faţa doamnei doctor la prima ecografie.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, părinți de gemeni

S-a uitat la mine şi mi-a zis… interesant, sunt doi! M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină. Nu mai ştiam ce să fac pe moment! Doar atât, pot să spun, Cristi s-a bucurat tare”, dezvăluia Valentina Pelinel de curând.


Soția omului de afaceri a povestit și de modul cum a decurs sarcina, ea neavând probleme în acest sens, așa cum se întâmplă în multe cazuri: ”Cu Milan a fost o sarcină extrem de uşoară, dar nici acum nu este una extrem de grea având în vedere ca sunt gemeni. Îmi e mai greu… mă mişc mai greu… am avut ceva dureri de spate, am avut o perioadă scurtă de arsuri, dar doar atât. În rest, ar trebui să fiu mulţumită, norocoasă şi să să mă simt fiu binecuvântată”, a mai spus Valentina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×