Soţia lui Nelu Ploieşteanu are probleme sănătate! Artistul a rupt tăcerea: “I-am zis să meargă la medic”

Soţia lui Nelu Ploieşteanu are probleme sănătate! Artistul a rupt tăcerea: “I-am zis să meargă la medic” GALERIE FOTO
Soția lui Nelu Ploieșteanu suferă de depresie

Soția lui Nelu Ploieșteanu suferă de depresie! Femeia încă nu și-a revenit după moartea fiului său, Mihăiță.Dezvăluirea a fost făcută chiar de celebrul cântăreț, care a recunoscut că și el a avut probleme de genul acesta, însă a mers la psiholog pentru o perioadă. Soția lui însă a refuzat să ceară ajutor de specialitate.

Soția lui Nelu Ploieșteanu suferă de depresie

Nelu Ploieșteanu a fost invitatul emisiunii Agenția VIP, de la Antena Stars, unde a vorbit despre trecerea în neființă a fiului său, dar și despre starea de sănătate a soției sale, care merge zilnic la cimitir, unde a făcut un adevărat Rai pe pământ!

„Soția plânge mereu, e într-o mică depresie. Nu și-a revenit, s-a împlinit un an de când a murit Mihăiță. Mergem zilnic la cimitir. Nu pot sta să nu mă duc. Soția se duce mereu, îi e dor de el. I-am zis să meargă la control, că are o mică depresie. Mormântul are mii de flori, e satisfacție sufletească, zici că ești în Rai acolo, să mă ierte Dumnezeu. Ea îl visează, îl caută prin casă. Eu am mers la psiholog, ea nu a vrut”, a declarat Nelu Ploieșteanu, potrivit spynews.ro.

Soția lui Nelu Ploieșteanu suferă de depresie
Soția lui Nelu Ploieșteanu suferă de depresie, dupa moartea fiului sau, Mihaita

Mihăiță, fiul lui Nelu Ploieșteanu, a murit la vârsta de 32 de ani

În luna aprilie a anului trecut, interpretul de muzică de petrecere Nelu Ploieșteanu și-a pierdut fiul, pe Mihăiță. Fiul de 32 de ani al lui Nelu Ploieşteanu era dependent de părinții săi. Mihăiţă a rămas imobilizat la pat în urma unui vaccin făcut în copilărie.

În fiecare zi, tânărul lua un pumn de medicamente. După vaccin, medicii le-au dat părinților vestea cumplită: că băiatul lor nu se va mai face bine vreodată și că va trebui îngrijit ca un bebeluș, deoarece suferea de tetrapareză spastică. Era singurul băiat din familie, Nelu Ploieșteanu și Elena mai având patru fiice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×