Sansa Stark din Game of Thrones, în depresie cruntă: “Mâ gândeam la sinucidere”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/04/2019, 12:48
Sansa Stark din Game of Thrones, în depresie cruntă: “Mâ gândeam la sinucidere” GALERIE FOTO
Sophie Turner dezvăluiri șocante despre depresia prin care trece

Sophie Turner (23 de ani), actrița care o interpretează pe Sansa Stark din ,,Game of Thrones”, difuzat de HBO,  și-a deschis sufletul în emisiunea ,,Phil in the Blanks” cu Dr. Phil și a dezvăluit că suferă de depresie și anxietate încă de la vârsta de 17 ani.

Sansa Stark în depresie cruntă în timpul filmărilor

Sophie Turner a mărturisit că s-a simțit singură în timpul filmărilor pentru serialul ,,Games of Thrones” deoarece toți prietenii ei erau plecați la facultate în perioada respectivă. În plus, criticile de pe rețelele media nu i-au făcut bine, ba dimpotrivă. Actrița a mărturisit că cea mai mare provocare a fost să se dea jos din pat și să se iubească.

„Credeam tot ce se scrie. Da, sunt grasă. Da, sunt o actriță rea”, a povestit Turner despre perioada grea din viața ei. „Este ciudat. Aș spune că nu eram foarte deprimată când eram mai tânără, dar mă gândeam la sinucidere mult atunci. Nu știu de ce”, a mai spus Sophie.

Sansa Stark sprijină oamenii cu probleme psihice

Sophie Turner sprijină oamenii cu probleme psihice
Sophie Turner sprijină oamenii cu probleme psihice

După o perioadă în care a mers la terapie, actrița a început să se simtă mai bine și a început să apere persoanele cu boli psihice. „Acum mă iubesc sau cred că mă iubesc mai mult decât mă iubeam. Acum sunt cu cineva care m-a făcut să realizez că am câteva calități. Când ești cu cineva care îți spune în fiecare zi că te iubește, te face să te gândești de ce simte asta și te face și pe tine să te iubești mai mult”, a adăugat Sophie.

”Depresia este a doua cauză de deces în Europa și America. Unul dintre principalele motive fiind faptul că bolile psihice sunt foarte stigmatizante. Nu sunteți singuri, vă puteți gestiona boala, și oamenii care se amuză pe acest subiect sunt minoritatea… nu voi. Sunteți iubiți și sprijiniți.”, a scris actrița pe pagina personală de Twitter.

Ultimul sezon al seriei ,,Game of Thrones” a debutat oficial luna aceasta. Finalul serialulul este considerat un mister deoarece episoadele au fost fimante înainte ca romancierul George R. R. Martin, autorul trilogiei ”A Song of Ice and Fire” (Cântec de gheață și foc), ce a inspirat saga, să termine de scris ultimul volum al fanteziei epice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×