HBO a dezvăluit cât vor dura cele 6 episoade din ultimul sezon din Game Of Thrones

Bogdan Solomon   
în Filme
15/03/2019, 18:34
HBO a dezvăluit cât vor dura cele 6 episoade din ultimul sezon din Game Of Thrones GALERIE FOTO
Se apropie marele final al serialului Game of Thrones

HBO a dezvăluit cât vor dura cele 6 episoade din ultimul sezon al serialului fenomen Game Of Thrones. După o perioadă îndelungată în care postul a ținut totul în mare secret, iată că acum începe să dezvăluie informații prețioase în legătură cu ultimul capitol al poveștii.

Game of Thrones ajunge la final. Cât durează episoadele ultimului sezon

Fanii din întreaga lume așteaptă cu sufletul la gură, nerăbdători să afle ce se va întâmpla cu personajele atât de îndrăgite, precum Jon Snow, Khaleesi și Khal Drogo. Întrebarea care stă pe buzele tuturor în ultima vreme este legată de durata episoadelor din sezonul final.

HBO a anunțat oficial cât durează fiecare episod din sezonul cu numărul 8, ce se va lansa pe 14 aprilie. Primele două episoade vor avea o durată de aproximativ 60 de minute, în vreme ce ultimele 4 episoade se vor întinde pe o durată de peste două ore.

Ce surprize îi așteaptă pe fani în sezonul final Game of Thrones
Ce surprize îi așteaptă pe fani în sezonul final Game of Thrones

Ce spune George R. R. Martin despre finalul serialului.

Serialul produs de HBO reprezintă adaptarea romanelor scrise de George R. R. Martin. Chestionat pe marginea mul – așteptatului final al producției, scriitorul s-a arătat la rândul său nerăbdător să afle ce deznodământ au pregătit cei de la HBO pentru pentru bătălia finală.

Am sentimente împărţite legate de acest lucru. Însă a fost o aventură incredibilă. Şi aproape în totalitate reuşită. Evident, mi-ar fi plăcut să pot să termin aceste cărţi mai devreme, pentru ca serialul să nu fie nevoit să meargă mai departe fără mine. Nu am anticipat acest lucru” , a dezvăluit scriitorul, întrebat despre sentimentele sale în legătură cu faptul că serialul se va încheia înaintea lansării ultimelor romane ale seriei.

Cu toate acestea, romancierul este la curent cu anumite aspecte din sezonul final. „Cunosc anumite lucruri. Însă ei (producătorii show-ului TV, n.r.) şi-au imaginat multe arce narative cu personaje minore. M-au depăşit deja de mai mulţi ani, deci ar putea să existe divergenţe importante (între intriga cărţilor şi cea a serialului, n.r.)”. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×