Game of Thrones Live Stream Online pe HBO GO – Episodul 1, sezonul 8

Bogdan Solomon   
în Filme
14/04/2019, 17:24
Game of Thrones Live Stream Online pe HBO GO – Episodul 1, sezonul 8 GALERIE FOTO
În noaptea de duminică spre luni se dă startul sezonului 8 din Game Of Thrones

Așteptarea a luat sfârșit. Sezonul final al serialului fenomen Game of Thrones este aproape de lansare. În noaptea de duminică spre luni. Fanii din înreaga lume așteaptă cu nerăbdare să afle ce se va întâmpla cu personajele lor preferate.

Urmărește live stream online primul episod al sezonului 8 din game of Thrones, pe HBO și HBO GO

Au mai rămas doar  două zile până când HBO va da startul ultimului sezon al celui mai urmărit serial. Cei mai nerăbdători dintre fanii români vor fi nevoiți să facă noapte albă, întrucât premiera sezonului 8 din Urzeala Tronurilor va avea loc luni, 15 aprilie, de la ora 04:00.

Dacă nu reușești să te trezești atât de devreme, nu-ți face griji.  HBO va redifuza episodul tot luni, cu începere de la ora 20:00. De asemenea, sezonul care aduce deznodământul poveștii va fi disponibil și pe HBO Go, platforma de streaming a celebrului canal TV.

Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle ce se va întâmpla cu Jon Snow și celelalte personaje din urzeala Tronurilor
Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle ce se va întâmpla cu Jon Snow și celelalte personaje din urzeala Tronurilor

Ce spune Kit Harrington despre finalul serialului Game of Thrones

În așteptarea debutului sezonului cu numărul opt care va pune punct poveștii ce a ținut cu sufletul la gură fanii din întreaga lume, întrebarea care stă pe buzele tuturor este legată de cel care va reuși să urce pe tron în deznodământul serialului.

Secretul asupra finalului Game of Thrones pare din ce în ce mai greu de suportat. Cel puțin pentru Kit Harrington, interpretul lui John Snow, cel mai iubit personaj din serial, care a decis să împărtășească această taină cu un prieten, pe motiv că nu mai putea suporta această „povară”.

„Intensitatea de a termina ceva de genul asta şi de a nu putea spune nimănui este foarte grea. A fost prea mult, aşa că i-am spus unei persoane – prietenului meu James, care nu se uită la serial şi care a adormit la primul episod din primul sezon” , a declarat Kit Harrington.

Ştiam atunci că nu era deloc interesat de ceea ce fac. Am băut ceva împreună într-o seară şi i-am spus totul despre cum se termină serialul. Nu ar fi putut arăta mai puţin interesat nici dacă ar fi încercat” , a mai spus interpretul lui Jon Snow

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×