Nelu Ploieșteanu s-a împăcat cu soția, după moartea fiului lor: O iau și pe ea cu mine

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
29/01/2019, 19:39
Nelu Ploieșteanu s-a împăcat cu soția, după moartea fiului lor: O iau și pe ea cu mine GALERIE FOTO
Nelu Ploieșteanu s-a împăcat cu soția, după moartea fiului lor

Nelu Ploieșteanu s-a împăcat cu soția! Moartea fiului lor din luna aprilie a anului 2018 i-a apropiat din nou pe cei doi. Au fost şi zvonuri că artistul ar avea şi ceva probleme de sănătate, dar Nelu Ploieșteanu a infirmat că ar fi vorba de aşa ceva în ceea ce-l priveşte. 

„Probabil că s-a înțeles greșit, eu am venit la domnul Brancu aseară, după care mi-am onorat un contract de la Slănic Moldova. Am avut alte probleme, am fost la băiat, la cimitir. Nu știu ce au înțeles ăștia din televiziune.  Când am fost bolnav am recunoscut la toată lumea, am avut niște probleme mai delicate, am avut asta cu mușchiul de la piciorul drept, dar mulțumesc lui Dumnezeu, pot să alerg, să muncesc.”, a povestit Nelu Ploieşteanu la o emisiune TV.

Nelu Ploieșteanu s-a împăcat cu soția! Cei doi petrec mult timp împreună, după drama pierderii băiatului lor

Pierderea fiului l-a apropiat pe Nelu Ploieșteanu de fosta soţie. După ce Mihăiţă a murit la 28 de ani, în aprilie 2018, acum Nelu Ploieșteanu şi soţia sa sunt mai apropiaţi. Artistul trece printr-o perioadă mai bună după drama de anul trecut. „Dacă aș spune că sunt minunat, râdeți de mine. De la o vârstă încolo te mai doare ceva.  Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-am mai revenit după pierderea băiatului…a început să ni se întipărească în minte că mergem la băiat. De 8 luni de zile nu lipsește nimeni de la mormântul lui.” a spus artistul.

Fiul lui Nelu Ploieşteanu, Mihăiță, a murit la 28 de ani. El era crescut de fosta soție a artistului, Elena.

Despre relaţia sa cu soţia, Nelu Ploieșteanu a spus că lucrurile s-au schimbat după ce şi-a pierdut băiatul. „Sunt foarte bine cu soția, o iau și pe ea cu mine într-o vacanță, am o casă la munte, ca o casă la țară.”, a povestit artistul în vârstă de 68 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×