Nelu Ploieșteanu și soția fac Crăciunul în cimitir! ”Băiatul meu este la Dumnezeu”

Silviu Ghering  Alexandra Chivu  
înStiri mondene
17/12/2018, 15:21
Nelu Ploieșteanu și soția fac Crăciunul în cimitir! ”Băiatul meu este la Dumnezeu”
Nelu Ploieșteanu și soția sunt în doliu după băiețelul lor, Mihai, astfel, vor petrece Crăciunul în cimitir

Nelu Ploieșteanu și soția sunt în doliu după băiețelul lor, Mihai. Astfel, cei doi își vor petrece Crăciunul în cimitir, acolo unde sufletul pruncului lor se va odihni veșnic.

Artistul a vorbit, în cadrul unui interviu recent, despre suferința pe care i-a cauzat-o trecerea în neființă a fiului lui. Cântărețul de muzică de petrecere a mărturisit că sărbătorile de iarnă nu mai sunt, căci bucuria lor s-a dus o dată cu Mihai.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Nelu Ploieșteanu și soția fac Crăciunul în cimitir!

”Sărbătorile mele s-au dus, au plecat odată cu băiatul meu. Îmi va fi alături familia. În fiecare an, am făcut petrecere şi lucruri frumoase cu toţi prietenii. Acum, chiar dacă mulţi m-au sunat, le-am spus că, de ziua mea, voi sta în casă cu copiii şi că va fi o zi obişnuită.

Nelu Ploieșteanu și soția fac Crăciunul în cimitir! ”Băiatul meu este la Dumnezeu”
Nelu Ploieșteanu, alături de soția sa, în ziua în care și-au îngropat copilul

Voi sta cu gândul la băiatul meu şi atât. Prioritatea petrecerilor în viaţa mea acum e pe locul 20. Sunt sănătos, munca mă menţine în formă. Nu doresc însă nimănui să treacă prin ce am trecut eu”, a spus Nelu Ploieșteanu pentru Click!.

Nelu Ploieșteanu: ”În locul băiatului meu putea să fiu eu, maică-sa, era altceva”

În continuare, acesta a declarat că moartea copilului este cea mai mare durere posibilă. Mai mult, acesta ar fi preferat să moară el ori soția sa, căci altfel stătea situația. ”Moartea copilului e cea mai groaznică durere posibilă.

Nelu Ploieșteanu și soția fac Crăciunul în cimitir! ”Băiatul meu este la Dumnezeu”
Soția lui Nelu Ploieșteanu, alături de Mihai

În locul băiatului meu puteam fi eu, maică-sa, era altceva. Însă ordinea doar Dumnezeu o stabileşte. E păcat că am început să ne duşmănim unii pe alţii, iar Catedrala Mântuirii Neamului a ajuns subiect de dispută. Trebuie să avem şi spitale, şi biserici”, a adăugat artistul.

Cântărețul a admis că l-a mânia pe Dumnezeu în acea perioadă

Iar, după durerea pe care au suferit-o, cântărețul a admis că l-a mâniat pe Dumnezeu, lucru deloc bun. Acum însă a trecut peste acest moment și spune că se roagă pentru sufletul copilului lui cu orice ocazie. ” Îl mâniem pe Dumnezeu şi nu e bine deloc. Am fost la catedrală şi m-am rugat.

Nelu Ploieșteanu și soția fac Crăciunul în cimitir! ”Băiatul meu este la Dumnezeu”
Artistul a vorbit, în cadrul unui interviu recent, despre suferința pe care i-a cauzat-o trecerea în neființă a fiului lui

În orice biserică intru, mă rog pentru sufletul băiatului meu. Surorile lui îl visează mereu şi mesajul lui pentru mine e că nu vrea să mă supere. Mergem în fiecare zi la cimitir, la mormântul lui.

De când băiatul meu a plecat la bunul Dumnezeu, n-a existat zi să nu mergem la locul lui de veci. Ploaie, vânt, caniculă, viscol, nimic nu ne-a ţinut departe de el. Astăzi vom merge fără doar şi poate la mormântul lui”, a încheiat Nelu Ploieșteanu.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×