Nelu Ploieșteanu, probleme de sănătate! Artistul este țintuit la pat de două săptămâni

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/11/2018, 17:57
Nelu Ploieșteanu, probleme de sănătate! Artistul este țintuit la pat de două săptămâni
Nelu Ploieșteanu, în timp ce cântă

Nelu Ploieșteanu are probleme grave de sănătate! Artistul este țintuit la pat de două săptămâni. Se știe că lăutarul și-a pierdut fiul în urmă cu șase luni, lucru care i-a accentuat probleme de sănătate ale vârstei. Din momentul în care băiatul lui, Mihăiță, în vârstă de 32 de ani, s-a prăpădit, acesta a rămas cu un mare gol în suflet. Fiul artistului suferea de detetrapareză spastică și encefalopatie, ceea ce-l făcea dependent de părinții lui. Acesta a rămas imobilizat la pat de la o vârstă fragedă, după un vaccin făcut în copilărie. Fiecare zi a băiatului avea în plan un pumn întreg de medicamente, iar, mic, până la vârsta de 32 de ani, a fost îngrijit precum un bebeluș. ”Copilul meu a trăit datorită soţiei mele care l-a îngrijit. Am făcut cumpărături pentru parastas şi soţia mea ziceai că este în altă lume. Ea nu a mai fost la film, la o nuntă, în oraş în 30 de ani. Nu a ieşit nicăieri, cu mâna pe inimă spun. Mă costau 40-45 de milioane medicamentele băiatului pe lună. Noi mergeam în fiecare săptămână la spital, indiferent dacă erau bine sau nu. Băiatul nu a vrut să plece până nu m-am împăcat cu soţia. Vreau să mă mut cu soţia mea”, a spus acum o vreme Nelu Ploieșteanu.

Se pare că baiatului i s-a făcut un vaccin greșit, care l-a lăsat paralizat de la vârsta de doar două luni. Ulterior, familia a primit vestea că pruncul lor va avea nevoie de îngrijiri speciale celor pe care le are nevoie un copil de două luni. ”El, la o lună și jumătate, a făcut un vaccin, nu știu să vă spun ce vaccin, că era altă schemă atunci…, i-a făcut acel vaccin și-n două săptămâni n-a mai mișcat nici mânuțe, nici piciorușe… În momentul când i-a făcut acel vaccin, s-a înnegrit tot… n-am știut ce se întâmplă, l-am bătut pe spate, la funduleț, și-a revenit… dar impactul a fost atunci, nu știu cât a putut să stea așa, să nu oxigeneze creierul și…”, a declarat fosta soție a artistului în urmă cu ceva timp.

Nelu Ploieșteanu are probleme de sănătate! Acesta este țintuit la pat
Fotografie în care este surprins Nelu Ploișteanu ducându-se la înmormântarea fiului lui

Nelu Ploieșteanu are probleme de sănătate! Artistul este țintuit la pat!

Nelu Ploieșteanu are probleme de sănătate! Acesta este țintuit la pat
Fotografie în care este surprins Nelu Ploieșteanu, în timp ce cântă

La șase luni după trecerea în neființă a fiului său, Nelu Ploieșteanu resimte nu numai durerile vârstei, cât și cele sufletești care l-au măcinat continuu. Conform spynews, cunoscutul lăutar este imobilizat la pat de acum două săptămâni, dar fiind faptul că i s-au atrofiat mușchii. În acest moment, artistul se află sub tratament.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×