Declarații șocante! Nelu Ploieșteanu a vorbit despre ce s-a întâmplat la înmormântarea fiului

Maria Cristina  
înStiri de ultima ora
09/06/2018, 14:08
Declarații șocante! Nelu Ploieșteanu a vorbit despre ce s-a întâmplat la înmormântarea fiuluiGALERIE FOTO
Nelu Ploieșteanu și-a pierdut fiul în luna aprilie a acestui an. Mihăiță s-a născut perfect sănătos, însă un vaccin i-a năruit destinul. De la vârsta de două luni a avut tetrapareză spastică și encefalopatie.

Declarații șocante! Nelu Ploieșteanu a vorbit despre ce s-a întâmplat la înmormântarea fiului – Nelu Ploieșteanu și-a pierdut fiul în luna aprilie a acestui an. Mihăiță s-a născut perfect sănătos, însă un vaccin i-a năruit destinul. De la vârsta de două luni a avut tetrapareză spastică și encefalopatie.

Mihăiță se afla în grija fostei soții a lui Nelu Ploieșteanu, Elena. Invitat la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, Nelu Ploieșteanu a făcut lumină după ce s-a spus că și-ar fi înmormântat fiul cu bani împrumutați. Acesta a spus foarte clar că nu a fost ajutat de niciun coleg de breaslă, ci doar de familia sa, potrivit Libertatea.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

“Eu niciodată nu m-am ferit când am fost supărat sau amărât. Am fost mereu sincer. Eu o să cânt şi nu mor de foame. Băiatul meu nu e vedetă. 

Nu mi-a dat nimeni niciun ban, niciun leu. M-au ajutat ginerii, fetele mele. Dar nici un lăutar nu mi-a dat nimic. Nu mai vreau ca băiatul meu să fie subiect de discuţie.

Eu m-am descurat singur. Nu mi-a dat nimeni niciun ban. Nu am avut nevoie, m-a întrebat Maria Cârneci, dar nu a fost nevoie”, a declarat Nelu Ploieșteanu la emisiunea respectivă.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×