Soția lui Aurel Tămaș, declarație uluitoare! Își vrea soțul înapoi de la amantă: „Îl iubesc!”

Raluca Ogaru  Bogdan Solomon  
înStiri mondene
27/02/2019, 15:47
Soția lui Aurel Tămaș, declarație uluitoare! Își vrea soțul înapoi de la amantă: „Îl iubesc!”
Ce spune soția cântărețului, după ce acesta s-a mutat cu amanta

Soția lui Aurel Tămaș, prima reacție după ce s-a aflat că celebrul cântăreț are o amantă. Deși este căsătorit și are un copil de 18 ani, toate aceste lucruri nu l-au împiedicat pe Aurel Tămaș să se îndrăgostească nebunește de Eliza Ancău. Este vorba despre o clujeancă frumoasă care a obținut și câteva titluri de Miss. Relația celor doi pare sădevină din ce în ce mai serioasă. Solistul de muzică populară s-a mutat împreună cu noua sa cucerire.

Aurel Tămaș s-a îndrăgostit de o altă femeie, deși este însurat

Aurel Tămaș, cântărețul originar din Cluj, și-a unit destinele în 1991 cu Marieta, o femeie frumoasă și deșteaptă, de profesie avocat. Au strâns împreună o avere impresionantă, având terenuri, case, dar și alte câteva lucruri scumpe. Dincolo de toate acestea, cel mai de preț rod al iubirii lor este Antonio, un băiat care a împlinit recent vârsta de 18 ani. Chiar dacă este un soț și un tată fericit, Aurel Tămaș pare să nu se simtă întru totul împlinit.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Aurel Tămaș s-a îndrăgostit de o altă femeie
Aurel Tămaș s-a îndrăgostit de o altă femeie

Cântărețul s-a îndrăgostit lulea de o frumoasă clujeancă, mult mai tânără decât el. Deși o vreme au păstrat relația lor în cel mai mare secret, acum cei doi nu mai vor să se ascundă. Cea care i-a furat inima solistului de folclor este Eliza Ancău, o tânără de 26 de ani, absolventă a Facultății de Știinșe Politice din Cluj, dar și cu mai multe titluri de Miss în portofoliu. Surpriză, însă. Marieta, soția lui Aurel Tămaș nu s-a resemnat, ba chiar luptă pentru a-și recuceri partenerul de viață.

Ce spune soția lui Aurel Tămaș

Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu” , a declarat Marieta Tămaș pentru  Click. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×