Soția lui Aurel Tămaș, declarație uluitoare! Își vrea soțul înapoi de la amantă: „Îl iubesc!”

Raluca Ogaru    Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/02/2019, 15:47
Soția lui Aurel Tămaș, declarație uluitoare! Își vrea soțul înapoi de la amantă: „Îl iubesc!”
Ce spune soția cântărețului, după ce acesta s-a mutat cu amanta

Soția lui Aurel Tămaș, prima reacție după ce s-a aflat că celebrul cântăreț are o amantă. Deși este căsătorit și are un copil de 18 ani, toate aceste lucruri nu l-au împiedicat pe Aurel Tămaș să se îndrăgostească nebunește de Eliza Ancău. Este vorba despre o clujeancă frumoasă care a obținut și câteva titluri de Miss. Relația celor doi pare sădevină din ce în ce mai serioasă. Solistul de muzică populară s-a mutat împreună cu noua sa cucerire.

Aurel Tămaș s-a îndrăgostit de o altă femeie, deși este însurat

Aurel Tămaș, cântărețul originar din Cluj, și-a unit destinele în 1991 cu Marieta, o femeie frumoasă și deșteaptă, de profesie avocat. Au strâns împreună o avere impresionantă, având terenuri, case, dar și alte câteva lucruri scumpe. Dincolo de toate acestea, cel mai de preț rod al iubirii lor este Antonio, un băiat care a împlinit recent vârsta de 18 ani. Chiar dacă este un soț și un tată fericit, Aurel Tămaș pare să nu se simtă întru totul împlinit.

Aurel Tămaș s-a îndrăgostit de o altă femeie
Aurel Tămaș s-a îndrăgostit de o altă femeie

Cântărețul s-a îndrăgostit lulea de o frumoasă clujeancă, mult mai tânără decât el. Deși o vreme au păstrat relația lor în cel mai mare secret, acum cei doi nu mai vor să se ascundă. Cea care i-a furat inima solistului de folclor este Eliza Ancău, o tânără de 26 de ani, absolventă a Facultății de Știinșe Politice din Cluj, dar și cu mai multe titluri de Miss în portofoliu. Surpriză, însă. Marieta, soția lui Aurel Tămaș nu s-a resemnat, ba chiar luptă pentru a-și recuceri partenerul de viață.

Ce spune soția lui Aurel Tămaș

Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu” , a declarat Marieta Tămaș pentru  Click. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×