Adevărul despre așa-zisa relație dintre Smiley și Claudia Pavel! Ce au declarat cei doi

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/02/2019, 11:12
Adevărul despre așa-zisa relație dintre Smiley și Claudia Pavel! Ce au declarat cei doi GALERIE FOTO
Claudia Pavel, relație în secret cu Smiley?

Se zvonește faptul că Smiley și Claudia Pavel au avut legături mai strânse decât ar crede fanii lor, cu toate că s-a auzit nu de puține ori  că artistul are o relație cu și Gina Pistol, deși niciunul dintre ei u a confirmat sau infirmat. Puțini știu faptul că Smiley și Claudia Pavel se cunosc foarte bine, încă de pe vremea când Smiley cânta în trupa Simplu.

În acea perioadă Claudia de la Cream a înregistrat și ea o piesă cu băieții, astfel că au avut ocazia să petreacă ceva timp împreună, pe platourile de filmare. Cei doi nu au confirmat niciodată că ar fi fost împreună.

Smiley și Claudia Pavel, dragoste ascunsă?

S-a zvonit în presa mondenă că fata de la Cream ar fi fost într-o relație cu Smiley. „Au fost niște suspiciuni ale presei”, a declarat Claudia Pavel pentru Kanal D. Momentan, Claudia este concurentă a emisiunii Ferma, unde are de suportat condiții mai puțin favorabile, iar sandalul pare să nu o ocolească. Brigitte a acuzat-o că a avut o relație cu primul soț al ei. „Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați. Știam că nu mă suportă… Asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea’?!’,  a spus extrem de nervoasă fosta soție a lui Ilie Năstase. De asemenea, Brigitte nu s-a oprit aici și a mai dezvăluit faptul că între Claudia Pavel și Cătălin Cazazu a fost o relație, așa cum se zvonea pe parcursul emisiunii sportive Exatlon. Cătălin Cazacu era la momentul acela logodit.  Sora Claudiei Pavel declară război!

Claudia Pavel, relație în secret cu Smiley?
Claudia Pavel, relație în secret cu Smiley?

Acuzațiile extrem de dure ale lui Brigitte la adresa relațiilor lui Cream au făcut-o să nu mai tacă. „Este absolut aberant ce a putut să spună despre Claudia. Sora mea habar nu are cine este acest om (n.r. Octavian Sfăt) despre care această femeie vorbeşte. Claudia era doar o copilă pe vremea aceea. Cânta cu trupa Candy şi mergea peste tot cu tata. Ea era la Mangalia, în sudul ţării, iar acel bărbat, în vest. Ce treabă să aibă unul cu altul? Este limpede că totul se întâmplă în imaginaţia ei. Am hotărât cu Claudia să o acţionăm în instanţă, iar eu mă voi ocupa de tot. Voi angaja avocaţi care să o reprezinte pe sora mea, pentru că nu poţi să strici imaginea unui om aşa. Sora mea a avut primul prieten la 19 ani, când a venit la Bucureşti. Până atunci s-a ocupat de şcoală.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×