Eliza Ancău, amanta lui Aurel Tămaș, este Miss România! Părinții tinerei știau de aventură

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/02/2019, 13:43
Eliza Ancău, amanta lui Aurel Tămaș, este Miss România! Părinții tinerei știau de aventură GALERIE FOTO
Eliza Ancău, amanta lui Aurel Tămaș, este Miss România!

Enigma din jurul Elizăi Ancău, cea despre care se spune că ar fi amanta lui Aurel Tămaș, se elucidează ușor. Deși artistul a negat zvonurile, acum, nu numai surse din anturajul lui Tămaș afirmă că acesta ar avea o relație extraconjugală, ci și o fotografie apărută recent pe o rețea de socializare.

Imaginea este făcută într-un moment important pentru Miss România. Frumoasa blondă a absolvit Facultatea de Relații Publice, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, din Cluj-Napoca, iar la evenimentul important și-a făcut apariția și clujeanul.

Eliza Ancău, amanta lui Aurel Tămaș, este Miss România

Totul ar părea că se leagă, căci acum câteva zile au apărut primele zvonuri despre divorțul lui Aurel Tămaș, căsătorit de 20 de ani cu Marieta Tămaș și cu care are un fiu, Antonio(17 ani). Mai mult, apropiații cântărețului susțin că fata se bucură de mari privilegii din partea bărbatului mai în vârstă decât ea cu 31 de ani,potrivit Click! „Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot.

Eliza Ancău, amanta lui Aurel Tămaș, este Miss România! Părinții tinerei știau de aventură
Aurel Tămaș a fost prezent la absolvire

Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi soţia lui Aurel ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta stau împreună însă nu mai au nicio treabă”, a declarat o sursă din anturajul lui Aurel Tămaș.

Eliza Ancău, amanta lui Aurel Tămaș, este Miss România! Părinții tinerei știau de aventură
Interpretul de muzică populară, alături de familia sa

Despre această informație, Tămaș a spus că: „Nu este adevărat. Fata asta lucrează la televiziune la mine, s-a ocupat de managerierea unor artişti şi a mers în America pentru că ea a organizat turneul. Din partea unora, m-ar putea cupla şi cu bărbaţi”, a declarat artistul. Cât de spre părinții tinerei, aceștia s-ar părea că știu de aventură, căci în poza de la absolvire apăreau și ei alături de interpret.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×