Aurel Tămaș s-a despărțit de soție și s-a mutat cu amanta! Iubita cântărețului e cu 30 de ani mai tânără. FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
25/02/2019, 11:08
Aurel Tămaș s-a despărțit de soție și s-a mutat cu amanta! Iubita cântărețului e cu 30 de ani mai tânără. FOTO GALERIE FOTO
Tămaș are amantă

Divorț, după 20 de ani de căsnicie! Lucrul acesta pare să nu-l afecteze deloc pe Aurel Tămaș. Cei doi au decis să pună capăt relației lor. Motivul fiind noua achiziție, o amantă cu 30 de ani mai tânără, un model de succes, cu activitate bogată în modelling. Ba mai mult, cântărețul de muzică populară nu a divorțat bine și acesta sărbătorește într-un mare fel.  Desigur, el infirmă acest lucru (VEZI IMAGINILE CU AMANTA ÎN GALERIA FOTO).

”Dacă dumneavoastră credeți că am divorțat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu știu cum a apărut știrea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divorțat, nu sunt despărtit. Viata mea privată e privată și sunt un om destul de așezat mental.

Aurel Tămaș, amantă cu 30 de ani mai tânără

Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri să-mi ridic poalele in cap. Oricum nu e prima dată când se scrie că eu divorțez, au mai scris de vreo patru ori până acum. De unii scriu că au murit, de mine că am divorțat! O să-i invit la cheful de divorț. Am spectacole, sunt extrem de ocupat, așa că nu am timp de astfel de prostii”, a declarat artistul.

Amanta lui Aurel Tămaș
Amanta lui Aurel Tămaș

 

Aurel Tămaș are amantă. Artistul are planuri serioase care o includ pe  Eliza, tânăra amantă, locuind cu aceasta și chiar implicând-o în afacerile pe care el le manageriază. Cum ar fi administrarea restaurantului pe care îl are în centrul Clujului. Amanta  vine de câteva ori pe săptămână să ia pulsul localului, folosindu-se chiar de aceeaşi agendă pe care o foloseşte interpretul de muzică populară. Asta, evident, atunci când nu are şedinţe foto, pentru că noua iubită a cântăreţului are multe contracte de imagine. Mai mult de cât atât, Tămaș, a hotărât deja că vrea sa plece într-o vacanță prelungită împreună cu Eliza, în Spania, acolo unde s-au și cunoscut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×