Soția lui Andrei Duban, dezvăluiri din culisele Survivor. De ce a părăsit, de fapt, Grațiela Duban emisiunea

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/04/2020, 10:48
Soția lui Andrei Duban, dezvăluiri din culisele Survivor. De ce a părăsit, de fapt, Grațiela Duban emisiunea
Soția lui Andrei Duban, dezvăluiri din culisele Survivor. De ce a părăsit, de fapt, Grațiela Duban emisiunea. Sursa foto: Facebook.com

Grațiela Duban, fosta concurentă „Survivor România” de la Kanal D, a dezvăluit care este motivul pentru care a părăsit competiția din Republica Dominicană. Soția actorului Andrei Duban și-a dat seama unde a greșit în show și de ce a fost votată pentru eliminare de colegi. 

Motivul pentru care Grațiela Duban a părăsit „Survivor România”

Soția lui Andrei Duban a fost ținta unor atacuri constante în competiția „Survivor România” spunându-se în numeroase rânduri că are o relație amoroasă cu unul dintre colegii săi, Ghiță Balmuș. Recent, Grațiela Duban și-a dat seama unde a greșit în show și care a fost motivul pentru care a părăsit competiția.

Fosta concurentă a realizat că a urmat o cale corectă care nu a dus la nimic bun, când ar fi trebuit să fie bună așa cum îi spunea în copilărie mama sa. Grațiela Duban a mărturisit că de multe ori nu a mai văzut „drumul corect”, lucru care a făcut-o să greșească.

Fosta concurentă Survivor despre competiția din Republica Dominicană

„De multe ori stau și mă gândesc, încerc să cântăresc unde și de ce am «greșit». Am folosit ghilimelele pentru că o parte din mine nu consideră că a «greșit».

Tot timpul îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să mă pierd pe mine ca om, că trebuie să fiu corectă. Dacă eu sunt corectă sigur cei din jur vor încerca să fie și ei.

Mama îmi spunea tot timpul «nimeni nu e ca tine, nimeni nu gândește ca tine» și nu, nu spunea asta să scoată în evidență că are un copil bun, ci încerca să-mi spună să nu am așteptări de la alții…”, a scris soția lui Andrei Duban pe pagina sa de Facebook. 

Grațiela Duban este de părere că jocul din Republica Dominicană este unul foarte periculos pentru că te sucește de nenumărate ori și te face să te pierzi și să nu mai vezi care este drumul corect. Se pare că acest cuvânt „corect” a făcut-o pe actriță să greșească în această competiție.

„Jocul acesta Survivor e un joc pervers, te sucește și te răsucești de n ori… de multe ori nu mai vedeam care este «drumul corect». Acest cuvânt «corect» m-a făcut «greșesc».

Și acum întreb: cum poți greșești când tu încerci faci totul corect? Și totuși am greșit pentru în dorința mea de a încerca fiu CORECTĂ am uitat fiu BUNĂ.

Am revăzut azi un film bun care mi-a răspuns într-un fel la întrebările mele. Acestea sunt cuvintele ce m-au făcut înțeleg : «Când ai de ales între a fi bun și a fi corect, alege fii bun» .

Cred asta este cea mai importantă lecție pe care am învățat-o la Survivor. Voi ce alegeți?”, a completat fosta concurentă mesajul de pe rețeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×