Grațiela Duban, noi declarații despre foștii colegi din echipa Faimoșilor: „după ce am plecat eu, certurile au fost și mai aprinse și au căzut și foarte multe măști”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/04/2020, 16:32
Grațiela Duban, noi declarații despre foștii colegi din echipa Faimoșilor: „după ce am plecat eu, certurile au fost și mai aprinse și au căzut și foarte multe măști”
Grațiela Duban, noi declarații după eliminarea de la Survivor. Sursa foto: Captură Kanal D

Chiar dacă au trecut deja două săptămâni de la eliminarea din Survivor România, Grațiela Duban nu uită și nu iartă gestul foștilor colegi din tabăra Faimoșilor. Într-un interviu acordat recent, îndrăgita actriță remarcă faptul că plecarea sa nu a liniștit spiritele în echipa roșie, ba dimpotrivă, certurile au devenit din ce în ce mai aprinse, pentru că „unii dintre ei au anumite strategii”.

Grațiela Duban pune tunurile pe foștii colegi din Survivor România

Totodată, soția lui Andrei Duban neagă vehement zvonurile potrivit cărora între ea și Ghiță Balmuș s-ar fi înfiripat o idilă pe perioada șederii în Republica Dominicană. Asta deși apropierea evidentă a celor doi concurenți a fost sesizată de telespectatori încă din primele ediții ale show-ului.

În momentul în care eu am plecat mi s-au adus acuze de către anumiți colegi de-ai mei că eu practic provoc certurile și discuțiile. Se pare că am plecat de două săptămâni și situația este alta. De altfel, am mai și spus.

În clipa în care la noi în echipă se câștiga un meci, lucrurile erau frumoase, atunci când se pierdea un meci, situația devenea tensionată. Se pare că nu eu am fost motivul certurilor, pentru că am văzut că după ce am plecat eu, certurile au fost și mai aprinse și au căzut și foarte multe măști.

În momentul acesta, nu vreau să dau în nimeni, nu vreau să fiu rea, dimpotrivă, îi înțeleg, unii dintre ei au anumite strategii și le ies, de aceea îi felicit. Alții își dau seama că sunt într-o competiție nu doar sportivă, ci și de strategie, iar acum se văd lucrurile mult mai accentuat.

Eu, sincer, nu am avut nicio strategie, am fost acolo cu bune și cu rele, nu sunt un om perfect, am greșelile mele, dar vreau să le spun oamenilor că niciodată în viața mea, nu aș putea să calc greșit și să-mi trădez familia de acasă.

Pentru că mi s-au adus foarte multe acuze că aș fi fost ba cu Bogdan, ba cu Mihai, ba cu Ghiță…Acolo a fost doar prietenie, nimic mai mult”, a declarat Grațiela Duban în cadrul emisiunii Ștafeta mixtă, difuzată de wowbiz.ro.

Fosta concurentă duce dorul insulei din Republica Dominicană

De când a revenit în țară, actrița se află în autoizolare la domiciliu și, chiar dacă se bucură din plin de timpul petrecut alături de familie, nu ascunde faptul că duce în continuare dorul traseelor și vieții de pe insula din Republica Dominicană. Urmărește fiecare ediție și le ține pumnii foștilor colegi, pentru că își dorește ca unul dintre ei să „o facă mândră” și să plece acasă cu marele premiu.

Acum sunt în perioada de autoizolare, Andrei a cumpărat mare parte din cele necesare pentru zilele în care vom sta în casă. Ne simțim forte bine și timpul petrecut împreună este minunat pentru noi. Încerc să mă readaptez la fusul orar, mi-e destul de dificil, dar îmi revin încet, încet.

Sunt dezorientată, încă nu realizez că sunt acasă, parcă tot am senzația că sunt pe insulă. Sunt cu inima alături de ei, le doresc să fie sănătoși, să lupte în continuare, să mă facă mândră de ceea ce vor câștiga.

Îmi doresc să mănânce și ei mai bine că să fie și mai puternici. Le țin pumnii în continuare, sunt alături de ei și am emoții de fiecare data când îi văd pe traseu”, a mai spus Grațiela Duban pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×