Grațiela Duban, eliminată de la Survivor. Reacțiile fanilor emisiunii pe Internet: ”Am țipat de bucurie” VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/03/2020, 10:06
Grațiela Duban, eliminată de la Survivor. Reacțiile fanilor emisiunii pe Internet: ”Am țipat de bucurie”  VIDEO
Grațiela Duban, eliminată de la Survivor. Reacțiile fanilor emisiunii pe Internet: ”Am țipat de bucurie”. Sursa foto: Facebook.com

Grațiela Duban a părăsit competiția „Survivor România” după ce a ținut un discurs emoționant în fața colegilor ei din echipa Faimoșilor. Plecarea actriței a stârnit un val de reacții În mediul online, majoritatea dintre ele fiind negative.

Actrița Grațiela Duban, eliminată de la Survivor România

Luptă strânsă în ultima ediție din „Survivor România” între Grațiela Duban și Ghiță Balmuș după ce ambii au fost votați pentru eliminare. Cea care a părăsit în cele din urmă competiția a fost soția actorului Andrei Duban care a ținut să transmită un mesaj emoționat înainte de a pleca acasă.

„Dor, durere și putere”, așa a descris concurenta din echipa Faimoșilor experiența din Republica Dominicană.

„O parte din sufletul meu este melancolic, las o parte din mine pe insula Survivor. Sufletește îmi era din ce în ce mai greu. Cel mai dor o să-mi fie de emoțiile de a vedea traseul”, a completat Grațiela Duban după ce a aflat că a fost eliminată.

Care este primul lucru pe care-l va face actrița când va ajunge acasă

Concurenta a mai precizat că îi este foarte dor de familie, iar primul lucru pe care-l va face când va ajunge acasă va fi să-și îmbrățișeze soțul și copilul, dar având în vedere situația actuală din țară Grațiela Duban va trebui să stea timp de 14 zile în izolare din cauza coronavirusului.

„Când mă întorc acasă primul lucru pe care îl voi face este să îmi strâng în brațe copilul și soțul, e tot ce-mi doresc. Nu mă interesează mâncarea, nu mă interesează nimic, ci doar îmbrățișarea lor”, a spus cu ochii în lacrimi soția lui Andrei Duban.

Plecarea Grațielei Duban era așteptată de fanii show-ului de la Kanal D dacă este să ne luăm după mesajele scrise de aceștia în mediul online. Foarte mulți telespectatori sunt de părere că de acum înainte Ghiță se va axa pe munca în echipă.

„Am țipat de bucurie când am auzit”, „Urâtă echipă, nimic sincer, numai fățărnicie. Păcat. Nu e greu la Survivor! E greu să fii OM! Bine că începe ușor-ușor să se curețe”, „Bine că am scăpat de lepra aia. Amin!”. 

„Eram să-mi crap telefonul de bucurie” sau „În sfârșit! Doamne mult ai mai lins acolo unde ai scuipat, din păcate pentru tine prea târziu! Marș acasă acolo unde ți-e locul! Te-ai făcut de rușine în fața întregii țări! În seara asta încă o dată, pentru ultima dată, ți-ai arătat falsitatea! Mai bine tăceai, zic😂” sunt doar câteva dintre mesajele negative adresate Grațielei Duban pe pagina de Instagram Survivor România.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×