Ce relație au Ghiță și Grațiela Duban de la Survivor România: ”Avem o gândire asemănătoare”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/03/2020, 07:37
Ce relație au Ghiță și Grațiela Duban de la Survivor România: ”Avem o gândire asemănătoare”
Ghiță și actrița Grațiela Duban, relația amoroasă în Republica Dominicană? Ce spun concurenții Survivor. Sursa foto: Instagram.com

Ghiță Balmuș (27 de ani) și Grațiela Duban (33 de ani) s-au apropiat foarte mult în timpul competiției „Survivor România” și au trezit numeroase speculații în legătură cu relația lor. După ce ambii au fost votați pentru eliminare din show au spus adevărul despre sentimentele pe care le au unul pentru celălalt.

Ghiță și actrița Grațiela Duban, relația amoroasă în Republica Dominicană?

Relația foarte strânsă și apropiată dintre soția actorului Andrei Duban și Ghiță a stârnit încă de la începutul show-ului „Survivor România” numeroase speculații. Ceilalți concurenți sunt de părere că între ei este mai mult decât o simplă prietenie, mai ales că actrița i-a făcut colegului ei o declarație emoționantă.

„Eu am spus că am găsit în tine o persoană cu care pot să comunic. Am un sprijin psihic în tine și la consiliu când am spus, și Elena și Asiana au făcut «haha». Voi două nu sunteți prietene? Știi ce e valabil?

Eu, după atâta timp, înțeleg că în jocul ăsta nu există principii, nu există coloană vertebrală, nu există cuvânt, e un joc individual, ascuns sub perdeaua de a fi echipă”, a spus Grațiela Duban în timp ce stătea de vorbă cu Ghiță, relatează wowbiz.ro.

Ghiță, promisiune solemnă în numele Grațielei Duban

După ce actrița și colegul ei de echipă au fost nominalizați pentru eliminare din echipa Faimoșilor, Ghiță a ținut să-i promită Grațielei că se va răzbuna dacă va rămâne în competiție. În plus, soția lui Andrei Duban este dezamăgită de faptul că unii dintre colegi nu o mai vor în echipă.

„Îmi pare rău, ți-am zis. Îmi doresc ca publicul să mă voteze și dacă voi rămâne, mă voi răzbuna și în numele tău”, a mărturisit Ghiță în fața actriței.

„Dacă unii oameni nu mă vor, nu o să stau. Dacă m-ai scuipat, pe mine m-a durut și nu mai pot să am încredere în tine, asta sunt”, a mai spus Grațiela Duban.

Ghiță își dorește să rămâne în show-ul „Survivor România”

Aflat între ciocan și nicovală Ghiță susține că el și Grațiela Duban nu au o relație amoroasă, așa cum cred colegii de echipă, ci s-au împrietenit datorită faptului că au o gândire similară. Concurentul a ținut să mai adauge că nu-i place deloc poziția în care se află acum, dar își dorește foarte mult să rămână în Republica Dominicană.

„Indiferent de ce cred colegii despre relația noastră, eu cu Grațiela ne-am apropiat pentru noi doi avem o gândire asemănătoare.

Nu îmi face plăcere poziția pe care o am și vrea câștig în fața Grațielei pentru îmi doresc rămân în competiție, a declarat Ghiță de la Survivor, potrivit sursei menționate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×