Graţiela de la Survivor, soţia lui Andrei Duban, citată într-un proces în timp ce ea se află în Republica Domnicană. De ce este chemată la Tribunal

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/03/2020, 13:37
Graţiela de la Survivor, soţia lui Andrei Duban, citată într-un proces în timp ce ea se află în Republica Domnicană. De ce este chemată la Tribunal
Gratiela de la Survivor, soţia lui andrei Duban, citată la Tribunal. Sursa foto: Facebook

Graţiela, soţia lui Andrei Duban este „pârâtă” într-un dosar de „ieşire din indiviziune”, Astfel, vedeta a fost citată la Tribunal în timp ce ea se află în Republica Dominicană unde participă la show-ul TV „Survivor România”.

Graţiela Du7ban, citată la Tribunal

Graţiela Duban a fost citată de Tribunal într-un dosar în care are rolul de pârâtă. Graţiela se află în Republica Dominicană unde este concurentă în cadrul emisiunii „Survivor România”.

Dosarul este unul de ieşire din indiviziune este „o încetare a proprietatii comune asupra unui bun sau unei universalitati de bunuri, astfel incat, in locul unei cote-parti abstarcte, fiecareia dintre persoane i se atribuie in exclusivitate o portiune determinata, concreta. Modul specific de realizare a iesirii din indiviziune este partajul pe baza conventiei partilor sau pe cale judecatoreasca”.

Graţiela, surprinsă îmbrăţişată cu Bogdan Vlădău

Dosarul de ieşire din indiviziune este înregistrat pe 27 noiembrie 2019. Primul termen al procesului a fost stabilit de Judecătoria Ploieşti pe data de 9 aprilie. Dacă va fi eliminată din concurs Graţiela va ajunge la proces, dacă nu va fi eliminată nu va putea fi prezentă în sala de judecată.

Graţiela Duban, concurentă Survivor, se află de două luni în Republica Dominicană. De curând, Elena Ionescu a spus că Bogdan Vlădău este protejatul Graţielei Duban pentru că acesta o încălzeşte toată noaptea.  Soţul Graţielei, Andrei Duban, i-a luat acesteia apărarea încă o dată. Acesta a comentat momentele surprinse în care cei doi dorm îmbărţişaţi, precum şi comentariul făcut de Elana Ionescu.

Când vezi că nu găsești același ”vibe” alături de fete, atunci rezonezi cu ceilalți care încă mai au o glumă în ei. Ea vrea să mai aducă un pic de umor (…)

Ferească Dumnezeu să plece Vlădău, cu cine o să se încălzească, cu Onicaș? E piele și os, o să moară de frig după aia, biata femeie! De ce nu sunt și imaginile cu bancurile pe care le spunea ea (n.red. Grațiela Duban) în fiecare seară”, a spus Andrei Duban.

Andrei Duban a fost nevoit să îi ia apărarea Graţielei şi după ce acesteia i-au ieşit vorbe în Republica Dominicană cu Ghiţă. Şi cu acesta din urmă Graţiela a fost surprinsă de camerele de supraveghere îmbrăţişaţi.

Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală.

Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”, a fost răspunsul lui Andrei Duban.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×