Surpriză la Survivor! Primul dialog dintre Grațiela și Andrei Duban, după imaginile cu ea și cu Ghiță: “Te iubim”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
04/03/2020, 15:32
Surpriză la Survivor! Primul dialog dintre Grațiela și Andrei Duban, după imaginile cu ea și cu Ghiță: “Te iubim”
Andrei Duban. Graţiela şi fiul lor. Sursa foto: Facebook

Concurenţii de la Survivor România au avut parte de o surpriză de zile mari. Toţi au primit câte un filmuleţ din parte familiei în care sunt încurajaţi prin vorbe frumoase de către cei apropiaţi.

Primul dialog dintre Grațiela și Andrei Duban, după imaginile cu ea și cu Ghiță

Astfel, toată lumea s-a întrebat care va fi reacţia Graţielei, soţia lui Andrei Duban după ce aceasta a fost surprinsă de mai multe ori în tandreţuri cu Ghiţă.

Soţia lui Andrei Duban a plâns în momentul când a primit filmuleţul de acasă şi a văzut cum soţul său, fiul lor, dar şi întreaga familie îi transmit gânduri bune, cuvinte frumoase, dar şi încurajări.

Andrei Duban i-a transmis un mesaj plin de dragoste

Ești cel mai tare concurent pentru noi, de acolo! Ne uităm la tine de fiecare dată și parcă am vrea să intrăm în ecran, să te ajutăm cu un centimetru…cu o secundă, cu o reușită, cu o aruncare, dar pentru noi ești Simona Halep!

Azi face 8 ani băiatul nostru, știm că te gândești la noi, simțim! În fiecare noapte, în fiecare zi…în fiecare rugăciune ești în gândurile noastre!

Te pupăm, te iubim și te încurajăm cu toții să faci ce crezi tu de cuviință, pentru că noi suntem super, super mulțumiți și mândri de tine! Ține-o tot așa, ești campioana inimilor noastre! Hai, Grați! Te iubim” i-a transmis Andrei Duban, soției sale.

Graţiela Duban a fost foarte emoţionată, iar momentul culminant a fost acela când fiul ei i-a transmis câteva cuvinte. Soţia lui Andrei Duban a plâns şi s-a tăvălit pe jos.

Mami, oh, cât te iubeeeesc! Am încredere în tine că vei câștiga orice! Orice îți dorești tu, tu vei câștiga! Până și acest joc de comunicare. Mămiucu, dacă tu plecai prima de la Survivor, tu erai o câștigătoare pentru mine, oricum!” i-a spus și fiul său.

Oricât aș încerca, nu am cuvinte să explic bucuria asta a mea. Am un copil de 8 ani, care stătea ca un băiat mare, domnule și mai dădea și așa…matur! Ce mare a crescut!” a spus aceasta, după ce a vizionat filmulețul de acasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×