Emy Alupei, acuzații grave la adresa lui Ghiță de la Survivor România legat de actrița Grațiela Duban: ”Ești o panaramă”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/04/2020, 15:22
Emy Alupei, acuzații grave la adresa lui Ghiță de la Survivor România legat de actrița Grațiela Duban: ”Ești o panaramă”
Emy Alupei, acuzații grave la adresa lui Ghiță de la Survivor România legat de actrița Grațiela Duban: ”Ești o panaramă”. Sursa foto: captură video Youtube

Ghiță a ajuns să fie privit ca un paria de colegii săi de la „Survivor România”, mai ales că relația dintre el și actrița Grațiela Duban continuă să ridice numeroase semne de întrebare. Așa se face că Emy Alupei a lansat acuzații grave la adresa concurentului din Republica Dominicană.

Ghiță de la Survivor, criticat de Emy Alupei legat de relația cu Grațiela Duban

Cântăreața de trapp Emy Alupei de la „Survivor România” nu a mai ținut cont de nimic și l-a acuzat pe Ghiță Balmuș că a întreținut relații sexuale cu soția lui Andrei Duban chiar pe plajă, în văzul tuturor. Disputa dintre cei doi concurenți din Republica Dominicană a început după ce tânărul a jignit-o pe Asiana.

„Nu ți-e rușine, Ghiță? Ești o panaramă de om. Nu te uiți la tine? O făceai pe Asiana **** că se duce la toată lumea și vorbește. Nu ești în stare să-i spui în față. Spune-i în față că o făceai **** cu Grațiela pe plajă!”, a spus în gura mare Emy Alupei, relatează cancan.ro.

Cum s-a apărat fostul aliat al actriței Grațiela Duban, în emisiunea de la Kanal D

Conflictul dintre Elena Ionescu și Ghiță a început să capete tot mai multă amploare, iar după ce prietenia dintre Asiana și Elena a luat sfârșit, a venit momentul ca cea din urmă să se alieze cu altcineva și aici a intrat în scenă Emy. Fata cu părul albastru și cântăreața și-au unit forțele pentru a strica spiritul echipei.

Ghiță nu a stat cu mâinile în sân și s-a apărat imediat. Concurentul din competiția de la postul de televiziune Kanal D susține că nu înțelege ce se petrece în echipa Faimoșilor și mai ales de ce Emy și Elena Ionescu s-au aliat stricând astfel spiritul de echipă.

„Nu pot să înțeleg ce se întâmplă cu Emy! Ea s-a schimbat la față după ce a vorbit cu Elena. S-a stricat starea de spirit a echipei”, a spus Ghiță în show-ul difuzat de sâmbătă până marți la Kanal D.

Lucrurile au degenerat și într-o ediție anterioară când Elena Ionescu și Ghiță au ajuns la jigniri, iar conflictul dintre ei pare că nu va lua sfârșit prea curând. Niciunul dintre concurenți nu vrea să lase de la el, iar fostul aliat al actriței Grațiela Duban a mărturisit că nici măcar nu mai suportă vocea colegei sale de echipă.

„Offf, îmi vine să iau maceta și să mă duc în… pădure! Atât de tare mă enervezi! Nu îți mai suport vocea, o aud în creier”, a fost auzit spunând concurentul din Republica Dominicană despre Elena Ionescu.

„Taci, nu vreau să te mai ascult! Nu îți mai suport vocea asta. Parcă ai fi la menstruație. E greu să stea cineva cu tine. Îl compătimesc”, i-a strigat în față Ghiță colegei sale de echipă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×