Ghiță Balmuș a trecut printr-o adevărată dramă! Concurentul de la Survivor România și-a pierdut sora la naștere, iar tatăl s-a îndepărtat de familie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
29/03/2020, 16:51
Ghiță Balmuș a trecut printr-o adevărată dramă! Concurentul de la Survivor România și-a pierdut sora la naștere, iar tatăl s-a îndepărtat de familie
Ghiță Balmuș a trăit o adevărată dramă în copilărie. Sursa foto: Kanal D

Chiar dacă este unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România și reușește să aducă puncte aproape de fiecare dată când intră pe traseu, Ghiță Balmuș ajunge deseori în centrul unor dispute cu ceilalți de echipă, care îi reproșează comportamentul „infantil”.

De altfel, tânărul sportiv a primit mai multe critici inclusiv din partea lui Cezar Juratoni, perceput de Faimoși drept adevăratul lider al grupului, acesta îndemnându-l să învețe din greșeli și să se maturizeze.

Ghiță Balmuș are o poveste de viață dureroasă. Și-a pierdut sora chiar la naștere, iar tatăl l-a părăsit

Nu mai poți fi un copil. Ai 27 de ani, Ghiță, maturizează-te!”, i-a transmis pugilistul, vorbele sale fiind întărite imediat de Asiana și Elena. „Eu sunt un sportiv, îmi place să joc în echipă, am spirit de învingător și nu mă dau niciodată bătut!

Știu că este greu, dar fără a avea curaj și energie și putere nu poți să faci nimic în viață nu doar la Survivor! Vreau să văd cât pot rezista într-un astfel de show”, s-a apărat baschetbalistul.

Puțină lume știe, însă, că în ciuda vârstei relativ fragede, Ghiță are o poveste de viață impresionantă și plină de durere, începută chiar în ziua care a venit pe lume, pentru că una dintre surorile sale s-a stins din viață. Ba mai mult, tragedia a făcut ca familia sportivului să se destrame definitiv, tatăl luând decizia de a porni pe un alt drum, departe de soție și copii.

Dezvăluirile unchiului său sunt cutremurătoare

A plecat de acasă, loc în care doar mama lui și sora contau pentru el. Și-a luat viața în piept de unul singur, deși era doar un adolescent, iar de greutăți s-a lovit la tot pasul. Din fericire, și-a format un caracter puternic și până acum, a reușit să se transforme într-un om cu personalitate. În acel moment, s-a produs ruptura în familie.

Tatăl lui Ghiță s-a transformat, s-a răcit de toți și a plecat! Așa că, nepotul meu a crescut singur, s-a îndreptat spre sport și a încercat să își facă un nume. Vacanțele le petrecea la mine, în rest, a stat plecat și în suflet cu dorul de cei dragi care i-au mai rămas acasă”, a povestit unchiul lui Ghiță Balmuș la FanArena, emisiunea prezentată de Cosmin Cernat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×