Cei zece concurenți anonimi de la Survivor România. Unul dintre ei, Andi, a fost ispită la Insula iubirii – Galerie foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/01/2020, 13:07
Cei zece concurenți anonimi de la Survivor România. Unul dintre ei, Andi, a fost ispită la Insula iubirii – Galerie foto GALERIE FOTO
Zece concurenți anonimi intră în luptă la Survivor România. Foto: Kanal D. Colaj. Fanatik

A apărut o nouă listă de concurenți pentru Survivor România! Pe lângă vedetele care au fost anunțate, Kanal D a dezvăluit cine sunt cei zece concurenți anonimi care se vor zbate pentru marele premiu în jungla dominicană.

Zece concurenți anonimi la Survivor România

Printre cei zece concurenți mai puțini cunoscuți publicului se numără și unul care a devenit faimos într-un alt reality-show, Insula iubirii de la Antena 1. Ispita Andi a acceptat provocarea celor de la Kanal D și va lupta alături de cei 9 concurenți anonimi, conform Kanal D.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Iată mai jos câteva informații despre cei zece concurenți mai puțin celebri de la Survivor (poți vedea imagini cu ei accesând galeria foto a articolului):

  • Adriana Popescu, 29 de ani, fostă jucătoare de rugby la Universitatea Cluj;

 

  • Elena Karina Fetica, 24 de ani, Craiova, vloggeriță pe chestiuni de automobilistică;

 

  • Emanuela Carmen Huruială, 30 de ani, Reșița, contabilă;

 

  • Lola (Lilia) Crudu, 32 de ani, Chișinău, antrenoare de fitness;

 

  • Claudia Mirela Rostaș, 28 de ani, Cluj Napoca, femeie de serviciu, voluntar în acțiuni caritabile;

 

  • Andrei Ciobanu, 29 de ani, Bacău, profesor de canto;

 

  • Remus Laurențiu Mihai, 41 de ani, București, pilot de avion;

 

  • Cristian Marius Ioniță, 27 de ani, București, manager de restaurant, stabilit în Marea Britanie;

 

  • Emanuel Neagu, 23 de ani, județul Prahova, coregraf;

 

  • Andi Constantin, 28 de ani, fostă ispită la Insula iubirii.

Andi lasă tentațiile de la Insula iubirii pentru jungla dominicană

„Am ales să particip la pentru că sunt un adept al provocărilor, am o fire competitivă și pentru că simt nevoia de o ieșire din cotidian, de o schimbare de direcție de la regulile înguste ale societății”, a declarat Andi de la Insula iubirii despre noua provocare din cariera sa TV.

Vedetele care vor participa la Survivor România sunt: cântăreața Ruby, fotomodelul Bogdan Vlădău, gimnasta Asiana Peng, pugilistul Cezar Juratoni, ex-fotbalistul Mihai Onicaș, artistul Lino Golden, actrița Gabriela Duban, cântăreața Elena Ionescu ex-Mandinga și actorul Augustin Viziru.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×