Primele vedete care vor participa la Survivor, de la Kanal D! Ruby și Augustin Viziru sunt printre concurenți. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
20/12/2019, 16:39
Primele vedete care vor participa la Survivor, de la Kanal D! Ruby și Augustin Viziru sunt printre concurenți. FOTO GALERIE FOTO
Survivor România și-a ales primii concurenți care vor pleca în jungla din Republica Dominicană. Sursa foto: Instagram.com

Show-ul „Survivor România” va apărea la Kanal D după ce în urmă cu 3 ani a fost difuzat la un alt post de televiziune. Producătorii au anunțat primii concurenți care vor pleca în Republica Dominicană pe timpul filmărilor. 

Primii concurenți de la Survivor au fost anunțați de producători

Primul sezon al celui mai intens reality din istoria televiziunii „Survivor România” se va difuza în curând la Kanal D. Show-ul va avea același producător ca și „Exatlon”, Acun Medya, și se va filma în jungla din Republica Dominicană.

În lupta pentru supraviețuire s-au înscris deja primele vedete. Printre cele care își vor bune la bătaie strategiile de supraviețuire se numără cântăreața Ruby, actorul Augustin Viziru, boxerul Cezar Juratoni și gimnasta Asiana Peng. VEZI FOTO

Care sunt așteptările pe care le au concurenții de la Survivor

Ruby, pe numele din buletin Ana Claudia Grigore, a mai participat în trecut la emisiuni similare cum ar fi „Asia Expres” sau „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cântăreața spune că adoră adrenalina și crede că își va duce la capăt misiunea.

„Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merita să lupt din toate puterile.

Sunt convinsă că psihicul mă va ajuta cel mai mult în această incercare”, a declarat artista despre strategia pe care o va aborda în timpul competiției Survivor, scrie kanald.ro.

Augustin Viziru este un alt concurent care va încerca să supraviețuiască în junglă. Actorul adoră sportul, iar până la vârsta de 17 ani a jucat tenis. Ulterior, și-a descoperit o altă pasiune, biliardul și a câștigat mai multe titluri de campion național și balcanic.

„Îmi doresc să mă descopăr pe mine, Survivor România e mai mult decât un show de televiziune, sunt sigur că o asTfel de competiție scoate ce e mai bun sau ce e mai rău din tine. Te obligă să te adaptezi, să faci conexiuni, să te autodepasesti, să devii mai inteligent”, a mărturisit actorul.

Asiana Peng, o apariție exotică în show-ul de supraviețuire de la Kanal D

Cezar Juratoni este boxer și multiplu campion național la mai multe categorii: juniori, tineret și senior. Cu circa 12 meciuri în palmares și 11 victorii dintre care 8 câștigate prin knockout Cezar este sigur că „va face față acestui concurs”. „Reușesc să mă adaptez foarte repede în orice situație”, declarată tânărul boxer.

Totodată, Asiana Peng va fi o apariție exotică în competiția de la Kanal D. Tânăra a făcut parte din lotul olimpic al României și deține în palmares 50 de medalii obținute la bârnă, cât și la sol. Tânăra a obținut medalii de aur la competiții naționale și internaționale.

„Sunt rezistentă, am capacitatea de a face față oricărei provocări. Sunt obișnuită cu cantonamentele și cu reguli stricte, spartane”, spune sportiva, potrivit sursei menționate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×