Kanal D a învins Pro TV și Antena 1. Un serial turcesc, peste Vocea României și iUmor

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
07/12/2019, 17:55
Kanal D a învins Pro TV și Antena 1. Un serial turcesc, peste Vocea României și iUmor
Vocea României, detronată de Kanal D. Sursa foto: protv.ro

Moș Nicolae  a fost extrem de generos cu mai-marii Kanal D, cărora le-a oferit o seară de vineri, 6 decembrie la care poate că nici nu îndrăzneau să viseze. Postul a reușit să detroneze Vocea României, producție cu care Pro TV a fost ani la rândul lider detașat înaintea weekend-ului, de unde și sloganul rostit de Pavel Bartoș în fiecare ediție: „Dacă e vineri, e Vocea!”.

Vocea României, detronată de un serial turcesc. iUmor nu a mai repetat performanța de săptămâna trecută

„Vinovat” pentru surpriza neplăcută înregistrată aseară de emisiunea ce îi are ca jurați pe Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Irina Rimes este chiar un serial turcesc, Gulperi, aflat la primele episoade. Povestea tumultoasă a femeii cu același nume și lupta sa neîntreruptă pentru a-și proteja copiii a dominat autoritar la nivel național.

Deși așteptările erau mari după ediția de săptămâna trecută, iUmor nu a mai reușit să repete performanța de a se instala confortabil în fotoliul de lider. Semifinala, introdusă chiar în sezonul cu numărul șapte al show-ului de comedie nu a înregistrat audeințe mulțumitoare.

Adriana Simionescu, în finala Vocea României

Chiar dacă a pierdut supremația din ultimii ani, Vocea României s-a menținut „pe frecvența sunetului de calitate”, oferindu-le fanilor săi o semifinală în care spectacolul a fost la el acasă. Printre concurenții care s-au bătut pentru un loc în etapa următoare a competiției se numără și Adriana Simionescu, care, de altfel, s-a bucurat de aprecierile telespectatorilor.

Fiica lui Adrian Minune a fost votată de telespectatori și se află la doar un pas de marea finală a show-ului, care îi poate aduce un premiu de 100.000 de euro. De altfel, la finalul ediției de vineri seară, Horia Brenciu s-a declarat extrem de încântat de prestația elevei sale, care a interpretat o melodie din repertoriul marii soliste de blues, rock and roll, soul și jazz, Etta James.

Adriana are 16 ani, a cântat o piesă mult peste vocea ei. Îi place muzica și viața artistului. Tu ești într-adevăr minunea de sărbători de care aveam nevoie”, i-a transmisu carismaticul antrenor.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×