Război total între Elena Ionescu și Ghiță de la Survivor: „Nu te mai suport. Îmi vine să iau maceta și să plec”

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/04/2020, 08:43
Război total între Elena Ionescu și Ghiță de la Survivor: „Nu te mai suport. Îmi vine să iau maceta și să plec”
Elena Ionescu este atacată în fiecare zi de Ghiță de la Survivor. Sursa foto: captură Kanal D

Elena Ionescu și Ghiță de la Survivor au ajuns la cuțite, iar în ultima vreme nu se mai ascund și își spun exact ceea ce gândesc unul despre celălalt, fără să țină cont de cât de mult rău își fac.

Elena Ionescu, atacată încontinuu de Ghiță

Lupta pentru supraviețuire în jungla dominicană este mai acerbă ca niciodată. Elena este atacată în permanență de colegii ei, deși este una din concurentele care a adus cele mai multe puncte echipei Faimoșilor de la începutul competiției difuzate de Kanal D.

Cel mai nou conflict între Elena Ionescu și baschetbalist a pornit de la mâncare. Elena s-a ocupat de gătit pentru colegii ei, însă Ghiță nu era tocmai entuziasmat de ceea ce a văzut că făcea bruneta în oală.

Ghiță de la Survivor: „Nu îți mai suport vocea. O aud în creier”

Nu este prima oară când fosta solistă de la Mandinga este criticată pentru felul în care gătește. Din cauza asta a avut de furcă și cu Grațiela Duban, cea cu care Ghiță făcea un duo de comando atacând-o non-stop pe cântăreață.

Discuția, deși a pornit de la nimicuri, a scos la iveală faptul că Ghiță nu o suportă pe Elena Ionescu absolut deloc. Antipatia pare a fi reciprocă și oricât de mult s-ar feri de cuvinte mari, cert este că se urăsc.

Sportivul a spus că e deranjat inclusiv de vocea Elenei. S-a enervat atât de tare încât a vrut să plece cu maceta prin pădure, să-și omoare nervii cumva.

„Offf, îmi vine să iau maceta și să mă duc în…pădure! Atât de tare mă enervezi! Nu îți mai suport vocea, o aud în creier”, i-a spus pe un ton grav Ghiță Elenei.

Ghiță a continuat apoi cu un atac grosolan la adresa concurentei: „Parcă ai fi la menstruație. E greu să stea cineva cu tine. Îi compătimesc”.

De când a ieșit Grațiela din competiție, cea care îl răsfăța cel mai mult, Ghiță își pierde cumpătul din ce în ce mai tare. Vor ajunge vreodată să se înțeleagă Elena Ionescu și Ghiță Balmuș sau o vor ține așa până când unul dintre ei va pierde? Rămâne de văzut.

Elena Ionescu
Elena Ionescu și Ghiță se ceartă mai mereu. Baschetablistul a devenit mult mai recalcitrant după eliminarea Grațielei Duban, principalul său sprijin în competiție. Sursa foto: captură Kanal D
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×