Elena Ionescu și Sonny Flame, tot mai apropiați la Survivor. Cei doi cântăreți au dormit împreună – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/03/2020, 09:11
Elena Ionescu și Sonny Flame, tot mai apropiați la Survivor. Cei doi cântăreți au dormit împreună – FOTO
Elena Ionescu și Sonny Flame, tot mai apropiați la Survivor. Foto: Instagram

Elena Ionescu și Sonny Flame de la Survivor România nu își mai pot ascunde sentimentele.

Elena Ionescu se reface după divorț la Survivor, cu ajutorul lui Sonny Flame

Soarele torid al Dominicanei i-a lovit pe cei doi precum săgeata lui Cupidon, iar în episodul de aseară difuzat de Kanal D, cei doi cântăreți au uitat de orice cameră de filmat și au dormit împreună.

Elena Ionescu, una dintre preferatele publicului de la Survivor, își reface viața departe de România, în cadrul reality-show-ului care a cucerit o țară întreagă.

Sonny Flame a adus două puncte Faimoșilor din prima

A sosit momentul ca artista să uite de divorțul prin care a trecut recent și să acorde atenție unui alt bărbat, chiar coleg în emisiunea pentru care filmează, nimeni altul decât cunoscutul muzician Sonny Flame.

Elena i-a sărit în ajutor lui Sonny după accidentarea suferită de cântăreț sâmbătă, iar odată cu trecerea zilelor, fosta solistă a trupei Mandinga și-a dat seama că se simte bine în preajma bărbatului.

„Cu o seară înainte l-am simțit că îl doare foarte tare mâna și cu toate astea că își dorește foarte tare să intre, să ne ajute, să nu rămână pe tușă, ceea ce e foarte important”, a spus Elena despre Sonny în fața colegilor.

„Are o ambiție și își trece peste durere și peste orice ca să ne fie tuturor bine și să nu pară genul care se exclude…”, a completat bruneta.

Sonny Flame a intrat în forță la Survivor. În ediția de sâmbătă, artistul a reușit să aducă două puncte Faimoșilor, de care aveau nevoie ca o gură de oxigen.

Sonny a reușit să o cucerească rapid pe Elena, iar apropierea lor s-a văzut foarte clar pe micul ecran, producătorii ”uitând” să șteargă imaginea în care concurenții dorm unul lângă celălalt, ca doi adolescenți aflați la prima iubire. Să fie aceasta noua pereche hot a showbiz-ului românesc? Rămâne de văzut!

elena ionescu sonny flame
Elena Ionescu și Sonny Flame au dormit împreună. Sursa foto: captură Kanal D

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×