Elena Ionescu a divorţat în secret. Primele declaraţii după despărţirea de Dragoş Stanciu

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/09/2019, 16:42
Elena Ionescu a divorţat în secret. Primele declaraţii după despărţirea de Dragoş Stanciu
Elena Ionescu a divorțat. Sursa foto: Wiwibloggs

Fosta solistă a trupei Mandinga, Elena Ionescu, a divorțat în mare secret de bărbatul cu care a făcut un băiețel. Elena și Dragoș Stanciu și-au spus adio și în acte, conform propriilor declarații ale artistei. Cântăreața care a devenit mamă pentru prima oară pe 3 august 2018 a vorbit pentru prima oară despre divorț.

Elena Ionescu a recunoscut că a divorțat

Nu a vorbit despre cauzele divorțului, însă a lăsat să se înțeleagă că s-a grăbit și că ar fi trebuit să treacă mai mult timp pentru a-l cunoaște mai bine pe Dragoș. Cei doi păstrează cu siguranță legătura pentru că au un băiat împreună, pe Răzvan. Micuțul nu va simți lipsa părinților, căci atât mama cât și tatăl băiețelului vor face tot posibilul să îi asigure ceea ce are nevoie acesta.

„Da, am divorțat! Luna trecută am decis împreună cu Dragoș de comun acord să ne despărțim. Am vrut să ținem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe!”, a scris Elena Ionescu pe pagina ei de Facebook.

„Nu ne-am așteptat să se întâmple asta”

„Ne-am așteptat să se întâmple asta? Nu… dar nu suntem nici primii și nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel. Uneori Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat și am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoșteam. Poate a fost puțin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște”, a mai scris fosta membră a trupei latino Mandinga.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×