De ce a divorțat Andreea Antonescu de Traian Spak: “I-am spus sincer care este opinia mea”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/09/2019, 11:27
De ce a divorțat Andreea Antonescu de Traian Spak: “I-am spus sincer care este opinia mea” GALERIE FOTO
De ce a divorțat Andreea Antonescu de Traian Spak

Frumoasa Andreea Antonescu este din nou o persoană liberă, după ce a divorțat de soțul ei, Traian Spak. Vedeta a vorbit deschis despre divorț și motivele pentru care s-a ajuns la această soluție, într-un interviu acordat revistei viva.ro

Cântăreața Andreea Antonescu aspus de ce a divorțat de Traian Spak

Zvonurile unui divorț au apărut în presă de mai bine de atru ani, de când Andreea Antonescu făcea naveta România-Statele Unite ale Americii. Cântăreața spune că acelea erau doar zvonuri, care nu avea nimic la bază, decât faptul că ea și soțul ei aveau o relație la distanță, pe care nu mulți o înțeleg.

Andreea Antonescu a recunoscut însă că nu mai formează un cuplu cu Traian Spak doar de câteva luni. ”Speculații sunt de câțiva ani deja! Într-adevăr, sunt mai dese în ultima lună, am remarcat… În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică!

De ce a divorțat Andreea Antonescu de Traian Spak
De ce a divorțat Andreea Antonescu de Traian Spak

Divorțul nu s-a pronunțat

Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc.

Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în țară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relație pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ține în vreun fel legați unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui.

Nu pot spune că am simțit neapărat că mariajul a început să scârțâie, mai degrabă consider că, în timp, țelurile noastre s-au schimbat, nu mai sunt comune. Dacă eu mă văd trăindu-mi viața și în America, dar și în România, Traian se regăsește doar în State! Nu mi se pare corect sau normal să-i cer să se adapteze stilului meu. La urma urmei, fiecare dintre noi are dreptul de a lua propriile decizii și de a trăi liber, după bunul plac”, a declarat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×