E OFICIAL! Supervedeta PRO TV A DIVORŢAT! A dat lovitura: a luat o avere uriaşă de la soţul ei! NIMENI NU SE AŞTEPTA la asta! GALERIE FOTO CU VEDETA!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/09/2015, 00:02
E OFICIAL! Supervedeta PRO TV A DIVORŢAT! A dat lovitura: a luat o avere uriaşă de la soţul ei!  NIMENI NU SE AŞTEPTA la asta! GALERIE FOTO CU VEDETA! GALERIE FOTO

Vedeta Pro Tv i-a dat lovitura de graţie fostului soţ. Ea a câştigat procesul cu bărbatul, iar acest lucru i-a adus în cont câteva milioane bune de euro.

(CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU OANA CUZINO! E ABSOLUT SUPERBĂ!!!)

 

Oana Cuzino a depus cererea de divorţ în luna august a anului trecut. În septembrie, soţul vedetei a înaintat o cerere de partaj, numai că Tribunalul Bucureşti a resprins apelul formulat de omul de afaceri în acest proces. Astfel, Oana Cuzino rămâne propietara a 33 de hectare de teren pe care afaceristul le-ar fi cumpărat pe numnele fostei soţii în urmă cu mai bine de zece ani, anunţă Antena Stars. Pe atunci, cetăţenii străini nu puteau să achiziţioneze pământ în România.

Ce-a CRESCUT! Micuta Cleopatra Stratan s-a facut mare!!! Galerie FOTO! E de NERECUNOSCUT!!!

 

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

 

Tranzacţia a fost evaluată la momentul respectiv la 1,7 milioane de euro, dar, cum valoarea terenurilor a crescut, cele 33 de hectare înseamnă nu mai puţin de 8 milioane de euro. Avocaţii lui Stern ceruseră şi o decizie prin care Oana să nu poată vinde nici una dintre proprietăţile obţinute în timpul căsătoriei, însă aceeaşi magistraţi au respins cererea ca nefondată.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Ce transformare spectaculoasă! Cum arată micuţa campioană Larisa Iordache! Fetiţa inocentă e acum o DIVĂ!

 

GALERIE FOTO! VEDETA TV E ÎN LACRIMI!  A FOST PĂRĂSITĂ DE IUBIT PENTRU O AMANTĂ DE 64 DE ANI! IMAGINI CU FEMEIA CARE I-A LUAT MINŢILE TÎNĂRULUI!

 

Nu se cunoaşte exact averea omului de afaceri israelian, dar zvonurile spun că numai ceasurile deţinute ar valora un milion de euro, la care se pot adună vila în care au locuit cei doi (circa 3 milioane de euro, şi maşinile de lux, printre care se numără un Porsche, un McLaren MP4-12 C şi un Rolls -Royce). Oana Cuzino şi Yoav Stern au împreună o fetiţă pe nume Naomi. Scandalul divorţului a izbucnit anul trecut după 12 ani de mariaj.

Playboy a plătit bani grei ca să dezbrace complet o SUPER-ŞTIRISTĂ a României! FOTOGRAFII INCENDIARE!

 

FOTO FIERBINTE! FLAVIA + DANI OŢIL = LOVE! „SÎNT ÎMPREUNĂ!”

 

Imagini incendiare! PRODANCA, GOALĂ COMPLET! Cum putea să arate acum 8 ani!!! AVEM FOTOGRAFIILE SECRETE! VEZI O GALERIE FOTO EXPLOZIVĂ! 

 

GALERIE FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂ! Imagini direct din dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×