Soția a primit un buchet de flori la doi ani de la moartea soțului! „Nu trebuie să suporți să fii înșelată sau mințită”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 16:44
Soția a primit un buchet de flori la doi ani de la moartea soțului! „Nu trebuie să suporți să fii înșelată sau mințită” GALERIE FOTO
Buchetul a fost livrat la biroul femeii de un curier. Sursa foto - facebook

Soția a primit un buchet de flori la doi ani de la moartea soțului! Bărbatul s-a stins din viață în urma unei boli incurabile, dar înainte de a trece în lumea celor drepți a luat o decizie care avea să devină virală în mediul online. Acesta a mers la o companie care se ocupă cu livrarea florilor și a plătit mai multe buchete superbe care urmau a fi livrate la o dată anume, mult după moartea lui. Totul s-a petrecut în Statele Unite ale Americii.

Soția a primit un buchet de flori la doi ani de la moartea soțului!

Întreaga întâmplare a fost povestită de către o colegă de serviciu a femeii, care a fost atât de impresionată de ceea ce s-a întâmplat încât a vrut să împărtășească acest fapt cu întreaga lume. „Am avut ocazia că fiu martora unei povești de iubire ca în filme. Aceste flori au fost livrate azi pentru o doamnă cu care lucrez. Ele sunt de la soțul ei care a murit în urmă cu doi ani.

De fiecare sărbătoare sau aniversare de când a murit, ea primește mereu flori, cadouri sau bijuterii de la el. Înainte să se stingă el a pregătit totul pentru asta, voia ca ea să nu se simtă singură în acele zile pe care urma să le petreacă singură, fără el. Vă povestesc și vouă totul nu numai pentru că e uimitor și pentru că îmi încălzește inima, dar și pentru a arăta fetelor și femeilor că iubirea adevărată există.

„Nu trebuie să suporți să fii înșelată sau mințită”

Nu trebuie să te mulțumești cu cineva doar fiindcă crezi că nu te va iubi nimeni. Nu trebuie să suporți să fii înșelată sau mințită, nu trebuie să accepți să ți se vorbească urât. Ești un premiu care trebuie câștigat, și există cineva acolo care te va iubi pentru totdeauna, chiar și din lumea de dincolo. Sper ca povestea asta să vă lumineze ziua”, a scris femeia pe o rețea de socializare.

Postarea acesteia a strâns mii de distriburi în doar câteva zile și a fost preluată de mai multe publicații și site-uri de peste Ocean. Mai mult de atât, oamenii au dorit să vadă și poze cu femeia căreia i-au transmis mii de mesaje de încurajare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×