Alexandru Cumpănașu, halucinant în cazul Sorinei, fetița care a fost adoptată în SUA! ”O procuroare a târât un copil pe jos pentru a i se extrage un rinichi”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
27/10/2019, 18:19
Alexandru Cumpănașu, halucinant în cazul Sorinei, fetița care a fost adoptată în SUA! ”O procuroare a târât un copil pe jos pentru a i se extrage un rinichi” GALERIE FOTO
Alexandru Cumpănașu a acuzat în termeni duri autoritățile în cazul Sorinei. Sursa foto - facebook

Candidat la alegerile prezidențiale, Alexandru Cumpănașu a lansat un mesaj halucinant în cazul Sorinei, fetița care a fost adoptată în SUA! Acesta a postat pe o rețea de socializare mai multe acuze dure într-un scandal uriaș care s-a petrecut în urmă cu doar câteva luni și în care au fost implicate autoritățile. „În ceea ce o privește pe Sorina și procuroarea Pițurcă, care a târât-o pe jos, am luat atitudine imediat. Am depus plângere penală astăzi pe numele procuroarei Pițurcă, una dintre favoritele DNA-ului.

Alexandru Cumpănașu, halucinant în cazul Sorinei, fetița care a fost adoptată în SUA!

Copilul acesta nu are nicio vină că s-a născut într-o țară în care nu are dreptul să aleagă unde să trăiască și cu cine străiască. Nu-i dictezi tu, stat, unde să se ducă. Pentru acest lucru, în acest moment, eu voi depune… am depus deja plângere penală, am anunțat și pe Facebook, o să pun plângerea penală pe Facebook, ca să nu existe dubii cu privire la motivele acestei plângeri penale.

Și sper ca Secția Specială, SIIJ-ul, să-și facă datoria și s-o ancheteze pe această procuroare Pițurcă. De ce? Pentru că, din punctual meu de vedere, a încălcat orice atribuție a unui procuror. Vă dați seama cât tupeu, câți bani, câtă corupție e aici? Există și această informație, pe care o vehiculați și dvs., că i-a fost scos un rinichi pentru că ar fi fost compatibilă cu tatăl adoptiv.

”O procuroare a târât un copil pe jos pentru a i se extrage un rinichi”

Dvs. vă dați seama că eu voi afla aceste lucruri cu certitudine în urma plângerii penale pe care o voi depune? Și că dacă se va întâmpla asta, întregul sistem de justiție va fi desființat? Oamenii ăștia nu vor mai exista! Adică o procuroare a târât un copil pe jos ca să fie dat mai departe pentru a i se extrage un rinichi?! Eu, unul, sper că nu. Încă sper că nu.

Traficul de organe, dacă este real, îl vom constata în momentul în care acest copil va putea fi consultat de un medic din România. Înțeleg că se refuză cu obstinație acest lucru”, a scris Alexandru Cumpănașu

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×