Sosia lui Mr Bean a făcut show la iUmor, de la Antena 1: “”Sunt foarte, foarte fericit!”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/09/2019, 12:03
Sosia lui Mr Bean a făcut show la iUmor, de la Antena 1: “”Sunt foarte, foarte fericit!”
Sosia lui Mr Bean, la iUmor. Sursa foto: a1.ro

iUmor, binecunoscutul show de comedie difuzat de Antena 1 s-a întors vineri seară pe micile ecrane, cu o ediție de senzație. Ajunsă la cel de-al șaptelea sezon, producția cu care postul trustului Intact și-a propus să cucerească audiențele și în această toamnă le-a oferit telespectatorilor o porție zdravănă de râs, dar și numere surpriză. Punctul culminant a fost momentul în care pe scenă și-a făcut apariția sosia lui Mr Bean.

Sosia lui Mr Bean l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Bendeac

Este vorba despre italianul Arnaldo Mangini, care a reușit să-i cucerească din prima clipă pe jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, datorită asemănării izbitoare cu îndrăgitul personaj interpretat de Rowan Atkinson. De altfel, Delia a realizat abia la finalul numărului că este vorba despre o sosie, în vreme ce Bendeac a avut numai cuvinte de laudă la adresa artistului italian, fiind profund impresionat de prestația sa.

Nu am trãit o asemenea bucurie la iUmor, mã bucuram din tot sufletul meu. Nu îmi aduc aminte când am fost atât de fericit, pur şi simplu! Este pentru prima datã când sunt extrem de curios sã mã uit la imaginea asta, sã vãd cum arãt eu când sunt foarte, foarte fericit!”, a spus acesta la finalul momentului care i-a lăsat pe toți cei prezenți cu gura căscată.

Mihai Bendeac, uimit de asemănarea cu personajul real interpretat de Rowan Atkinson. Sursa foto: a1.ro
Mihai Bendeac, uimit de asemănarea cu personajul real interpretat de Rowan Atkinson. Sursa foto: a1.ro

Doru Octavian Dumitru, invitat special la premiera sezonului 7 iUmor

O nouă surpriză de proporții pentru fanii iUmor a fost momentul în care pe scenă a urcat nimeni altul decât Doru Octavian Dumitru, poate cel mai apreciat comediant român și un promotor înfocat al genului stand-up comedy. Ca de fiecare dată, DOD, o adevărată legendă a umorului românesc, a reușit să-i cucerească pe toți cu glumele sale savuroase și, bineînțeles, lipsite de vulgaritate.

Pentru mine, Doru Octavian Dumitru este unul dintre cei mai importanţi comedianţi din România. Era pe scenã exact în momentul în care eu începusem sã apreciez glumele, sã înţeleg despre ce e vorba la capitolul umor. Omul ãsta îşi ştie foarte bine meseria, are 30 de ani de scenã în spate, şi-a controlat foarte bine timpii, publicul, a fost exact invitatul potrivit pentru aceastã searã!”, a dezvăluit Cheloo, după ce a râs pe săturate alături de îndrăgitul comediant.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×