iUmor revine la Antena 1. Emisiunea va fi difuzată în același timp cu Vocea României, de la Pro TV

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
04/09/2019, 13:53
iUmor revine la Antena 1. Emisiunea va fi difuzată în același timp cu Vocea României, de la Pro TV GALERIE FOTO
iUmor revine pe 13 septembrie la Antena 1. Sursa foto: playtech.ro

Antena 1 a stabilit când revine iUmor pe micile ecrane! Emisiunea de umor care îi are ca jurați pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se va bate cu ”Vocea României”, difuzată de Pro TV, pe același segment orar. Așadar, va fi un război între Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vs. Brenciu, Smiley, Chirilă și Irina Rimes.

iUmor revine pe 13 septembrie la Antena 1

Așadar, sezonul șapte al show-ului iUmor începe vineri, 13 septembrie, de la ora 20:00, anunță Antena 1. În sezoanele trecute, iUmor a mai fost difuzat în zilele de sâmbătă sau duminică.

Producătorii emisiunii vin și cu o noutate! Apare în plan o manetă pe care jurații o pot folosi o singură dată pe sezon. Cu „ajutorul” acesteia Delia, Cheloo și Bendeac pot împiedica un concurent să se întoarcă pe scena concursului în sezoanele viitoare.

iUmor revine pe 13 septembrie la Antena 1
iUmor revine pe 13 septembrie la Antena 1. Sursa foto: infomusic.ro

Emisiunea de umor de la Antena 1 se va bate cu ”Vocea României”, difuzată de Pro TV

În rest, regulile rămân la fel, respectiv cei care primesc minimum două „thumps up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor. Ca și până acum, votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00.

Emisiunea este prezentată de Șerban Copoț și Dan Badea, iar juriul este format din: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. Sezonul șase a fost câștigat de „sosia Vioricăi Dăncilă”, un număr de umor pus în scenă de actrița Irena Boclincă, iar campionul din sezonul cinci a fost Andrei Cojocaru, cu un roast în versuri.

Primele ediții de iUmor au fost câștigate de Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×