Incepe iUmor, sezonul 7! Cine sunt prezentatorii noului show!

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/08/2019, 17:56
Incepe iUmor, sezonul 7! Cine sunt prezentatorii noului show! GALERIE FOTO
Începe sezonul 7 iUmor

Filmările pentru al 7-lea sezon iUmor au început de ceva vreme, iar emisiunea se pregătește să înceapă la Antena 1, în această toamnă. Astfel, jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor căuta în continuare noi talente printre magicieni, mimi sau numere de stand up comedy.

Începe sezonul 7 iUmor

După trei zile de filmări pentru noul sezon iUmor, prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea deja au tras primele concluzii: „Când credeai că le-ai văzut pe toate, apare un nou sezon iUmor”! Aflați la cel de-al doilea sezon pe care îl prezintă în această formulă, Șerban și Dan dezvăluie cum au fost primele zile de filmări, dar și cu ce cred că mai pot fi uimiți în sezonul cu numărul 7.

 „Prima zi de filmări a fost ca o revenire la școală după vacanța mare, în care abia aștepți să îți vezi colegii. A fost foarte ciudat pentru că parcă ieri se terminase sezonul 6! Am încredere că încă ne pot surprinde oamenii cu tot felul de momente, poate chiar reveniri.

Începe sezonul 7 iUmor
Începe sezonul 7 iUmor

”Sezonul 7, Templul Nebuniei it’s back on!”

La iUmor mereu găsesc niște personaje pe care în viața de zi cu zi nu le-aș putea întâlni, asta poate să fie și de bine și de rău. E un fel de Grădina Domnului. Când crezi că e mare, se mai lărgește puțin și se face o arie care se numește iUmor. Nu degeaba sezonul trecut a fost denumit Templul Nebuniei. Bine ați venit în sezonul 7, Templul Nebuniei it’s back on!”, a declarat Dan Badea.

Acesta a fost completat de Șerban Copoț: „Ținând cont de dinamica acestui show, mă aștept la orice, niciodată nu s-a repetat ceva, iar asta nu cred că se va schimba nici de acum încolo, vii cu inima deschisă la iUmor!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×