Cheloo și Irinel Columbeanu, în sezonul 7 de Chefi la Cuțite. Ce surprize pregătește Antena 1 telespectatorilor

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/09/2019, 12:02
Cheloo și Irinel Columbeanu, în sezonul 7 de Chefi la Cuțite. Ce surprize pregătește Antena 1 telespectatorilor GALERIE FOTO
Cheloo și Irinel Columbeanu vor fi colegi de emisiune

Pare greu de crezut, dar fiorosul Cheloo va fi coleg de emisiune cu nimeni altul decât cu Irinel Columbeanu. Cei doi vor face show culinar la emisiunea ”Chefi la cuțite”. Cel de-al şaptelea sezon Chefi la cuțite va avea premiera pe 9 și 10 septembrie, de la 20:00, la ANtena 1.

Cheloo și Irinel Columbeanu vor fi colegi de emisiune la ”Chefi la cuțite”

Emisiunea culinară aduce multe surprize pentru telespectatori, dar și pentru chefi. Banda le va aduce pe masa jurizării unele dintre cele mai diverse preparate, însă jurații vor fi surprinși atunci când vor afla că unele preparate au fost gătite de vedete.

Platoul emisiunii se va uple de vedete, printre care și Cheloo, juratul emisiunii iUmor. ”Toată lumea mă întreabă ce caut eu la Chefi la cuțite. Apariția mea este un răspuns la roast-ul lui Florin Dumitrescu. Eu vreau să îi ofer un roast culinar, voi pregăti o rețetă pe care el nu poate să o facă. V-ați mâncat norocul cu mine, pentru că eu voi câștiga sezonul acesta”, spune Cheloo, în stilul său caracteristic.

Cheloo și Irinel Columbeanu vor fi colegi de emisiune
Cheloo și Irinel Columbeanu vor fi colegi de emisiune

Irinel Columbeanu vine cu un preparat cu care și-a cucerit fosta soție, pe Monica Columbeanu

Și Irinel Columbeanu va trece pragul Chefi la cuțite, hotărât să impresioneze într-o jurizare memorabilă, căci rețeta sa sofisticată ar putea face față oricărui restaurant de fine dining din lume! Probabil că așa a impresionat-o pe fosta sa soție, Monica Columbeanu.

Anna Lesko vine cu un preprat exotic, care-i va da pe spate pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Carmen Brumă, luptătoare îndârjită pentru un mod de viață sănătos, își va face apariția într-un mod cu totul și cu totul original, dornică să le arate chefilor că și mâncarea sănătoasă are gust.

Sezonul 7 a strâns cei mai mulți concurenți în etapa audițiilor, iar jurații au degustat peste 275 de preparate în jurizările pe nevăzute!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×