Irinel Columbeanu, executat silit! Monica Gabor, chemată în țară de urgență

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 13:13
Irinel Columbeanu, executat silit! Monica Gabor, chemată în țară de urgență GALERIE FOTO
Irinel Columbeanu, exacutat silit! Monica Gabor, chemată în țară de urgență

Irinel Columbeanu nu a primit un cadou de Paște care să îl surprindă plăcut, din contră. Afaceristul este executat silit pentru datoriile acumulate. De altel, nici Monica nu poate sta liniștită, căci este și ea chemată la proces, ca și pârât, alături de Irinel. Mai exact, chiar în Ajunul Sărbătorilor Pascale, Monica va fi chemată de urgență în România în fața instanței pentru a da cu subsemnatul într-un proces de partaj la Judecătoria Buftea, pentru un teren din Ciolpani, achiziționat pe când cei doi erau căsătoriți.

Irinel Columbeanu, executat silit!

Terenul constituie obiectul unui litigiu dintre afacerist și o firmă. Acesta l-a dat în judecată pentru neplata unor datorii vechi, de aproximativ 650.000 de lei. Iar cum Irinel Columbeanu nu a avut bani lichizi pentru a face plata, judecătorii au hotărât executarea silită a parcelei din Ciolpani.

Terenul a fost cumpărat de Monica Gabor, în timpul căsniciei, astfel că firma reclamată a deschis un nou dosar. El are obiectul partajului foștilor soți, care în prezent se înțeleg de minune, de dragul fiicei lor, Irina.

Irinel Columbeanu, exacutat silit! Monica Gabor, chemată în țară de urgență
Când Monica a avut probleme cu fosta avocată care a reprezentat-o la divorț, căreia nu îi plătise onorariul, Irinel i-a sărit în ajutor

Afaceristul are probleme financiare de mai bine de zece ani

De menționat este că, în momentul în care și Monica a avut probleme cu fosta avocată care a reprezentat-o la divorț, căreia nu îi plătise onorariul, Irinel i-a sărit în ajutor, la fel cum și atunci când acesteia i s-au furat bijuteriile dintr-un seif din casa prietenei sale.

De asemenea, de câțiva ani Irinel se judecă și cu Direcția Generală de Taxe și Impozite a sectorului 1. Omul de afaceri de la Izvorani va avea un nou termen la finalul acestei luni, într-un proces care datează din anul 2016. Problemele financiare ale acestuia au început în urmă cu mai mult de zece ani, când s-a lansat într-o afacere cu ciment în care credea că va da lovitura.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×