Irinel Columbeanu o ține sub papuc pe Oana, iubita mai tânără cu 40 de ani! Ce reguli i-a impus

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 14:41
Irinel Columbeanu o ține sub papuc pe Oana, iubita mai tânără cu 40 de ani! Ce reguli i-a impus GALERIE FOTO
Irinel Columbeanu a găsit rețeta relației perfecte! Ce nu are voie Oana să facă?

Irinel Columbeanu pare că este puțin strict cu iubita lui, Oana. Să fie oare din cauza diferenței de 40 de ani dintre cei doi sau doar pentru că a devenit mai gelos odată cu timpul?  Cu toate că Irinel i-ar putea fi lejer tată Oanei, acest lucru nu ntervine în povestea lor de iubire.

Se pare că omul de afaceri de la Izvorani a găsit rețeta perfectă pentru a o ține în frâu, dar și aproape de el, pe mai tânăra amoreză. Ironica sorții a făcut ca Irinel Columbeanu să-și găsească jumătatea tot din Bacău. Acolo a găsit-o și pe fosta lui soție, Monica Gabor, cea cu care a făcut și un copil.

Irinel Columbeanu, restricții pe bandă rulantă pe tânăra iubită!

Irinel Columbeanu și Oana au o relație care se bazează și pe câteva reguli destul de stricte. Oana, iubita afaceristului, ami mică decât el cu 40 de ani, nu are voie să dea declarații despre el sau relația dintre ei ără acordul lui. De asemenea, tânăra trebuie să apară cât mai rar singură în puglig, motiv pentru care și-a rărit considerabil prezența la show-urile de modă. Oana, din iubire, a acceptat să respecte întocmai liniile clare trasate de Irinel Columbeanu. Afaceristul pare că s-a călit destul din relațiile anterioare, astfel că acum calcă prudent. Cu toate că mulți au înțeles-o pe Oana ca fiind avară după bogăția lui Irinel, aceasta a lăsat un mesaj în antiteză cu cele crezute.

Irinel Columbeanu și iubita lui, Oana Cojocaru
Irinel Columbeanu și iubita lui, Oana Cojocaru

„Dacă ai bani în portofel şi poţi merge oriunde îţi doreşti, te numeri printre cei 18% cei mai bogaţi oameni din lume. Dacă eşti sănătos, eşti mai binecuvântat decât oamenii care vor muri săptămâna asta. Dacă poţi citi acest mesaj şi să îl înţelegi, eşti mai norocos decât cele trei miliarde de oameni care nu pot vedea, nu ştiu să citească sau suferă de retard mental. Viaţa nu înseamnă să te plângi, ci e de despre celelalte o mie de motive să fii fericit şi recunoscător”, a transmis Oana Cojocaru, iubita lui Irinel Columbeanu, potrivit spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×