Irinel Columbeanu e total schimbat: și-a lăsat barbă și are părul lung

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/01/2019, 18:24
Irinel Columbeanu e total schimbat: și-a lăsat barbă și are părul lung GALERIE FOTO
Irinel Columbeanu are un nou look! Omul de afaceri și-a lăsat barbă și părul lung

Irinel Columbeanu a adoptat nou look! De când a apărut în lumea bună a Bucureștiului, omul de afaceri a avut aceeași tunsoare și același stil vestimentar, iar acum a hotărât să facă o schimbare care a uimit pe toată lumea! Acesta și-a lăsat barbă și părul lung.

Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, s-a afișat luni seară, la redeschiderea unui hotel din Capitală, unde a fost și surprins în postura sa nouă. Iar, odată cu look-ul modificat, omul de afaceri a luat atitudine și în ceea ce privește comportamentul său.

Irinel Columbeanu e schimbat! Omul de afaceri și-a lăsat barbă și are părul lung

Astfel, dacă înainte era foarte amabil cu toată lumea, acum a făcut pe inabordabilul, însă nu și cu iubita lui. Irinel Columbeanu a apărut tot la brațul Oanei, partenera sa mai tânără decât el cu 40 de ani și mai mare decât fiica lui, Irina, cu 9 ani.

Irinel Columbeanu e total schimbat: și-a lăsat barbă și are părul lung
Odată cu look-ul modificat, omul de afaceri a luat atitudine și în ceea ce privește comportamentul său

În timpul evenimentului, omul de afaceri era preocupat e telefonul mobil, ba chiar a împărășit ce a văzut și cu partenera sa, au comentat împreună, apoi Irinel își mai verifica din când în când mobilul, semn că ar avea de primit un răspuns, ori poate voia să-și focuseze atenția spre altceva.

Irinel Columbeanu e total schimbat: și-a lăsat barbă și are părul lung
Irinel Columbeanu a abordat un nou look

Cât despre fiica sa și a Monicăi Columbeanu, acesta a discutat acum o vreme despre subiectul controversat: plecarea Irinucăi în State. „În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător.

 

În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, a declarat Irinel Columbeanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×