Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au vorbit despre despărțire! Iubita lui Iri a postat o fotografie!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
20/08/2018, 18:03
Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au vorbit despre despărțire! Iubita lui Iri a postat o fotografie! GALERIE FOTO
Irinel Columbeanu Oana Cojocaru au vorbit despre despartire

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au dezmințit zvonurile care vorbeau despre despărțirea lor. Cei doi amorezi spun că se iubesc fix ca la începutul relației. Deși toată lumea vorbea că cei doi s-ar fi certat, ba chiar despărțit, iată că Oana a postat o fotografie care arată cât de fericită este în vila lui Irinel Columbeanu! Imaginile care dezvăluie adevărul despre relația afaceristului cu iubita de 21 de ani.

Nu numai că afaceristul și iubita lui cu 40 de ani mai tânără sunt la fel de îndrăgostiți ca în primele zile de relație, dar Oana se simte fantastic în vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Frumoasa studentă s-a mutat în reședința afaceristului la scurt timp după ce l-a cunoscut și s-a obișnuit imediat acolo. Ea a pulicat mai multe imagini în care se poate observa cu ușurință cât de bine se simte acolo și cât de fericită este, semn că lucrurile între ea și Iri nici nu puteau să meargă mai bine.

Citește și Monica Gabor își vrea fiica în America! Ce spune Irinel Columbeanu!

Citește și Ce i-a răspuns Irinuca Columbeanu unui fan care era interesat de noua relație a lui Irinel! 

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru dezmint orice zvon despre despărțire

Întrebat despre cum merg lucrurile între el și Oana, si Columbeanu s-a grăbit să spună că zvonurile despre despărțirea lor nu sunt adevarate și că frumoasa brunetă încă locuiește împreună cu el la Izvorani.

Și-a părăsit rapid iubitul de vârsta ei, chiar dacă avea aspirații politice, ba, mai mult, și-a părăsit imediat și locul de muncă. Frumoasa brunetă, care este tot din Bacău, de unde este și Monica Gabor, fosta soţie a milionarului, este fotomodel la o agenţie cunoscută. După prima noapte petrecută la Izvorani, focoasa brunetă și-a lăsat colegele baltă, chiar dacă avea o prezen tare de modă la Milano, după cum scrie cancan.ro.

Miliardarul a cunoscut-o pe Oana Cojocaru la un festival de modă, unde el era spectator, iar ea a urcat pe podium să înmâneze premii. Irinel a conmtactat-o pe Facebook și în mediul virtual s-a înfiripat idila lor. Cel puțin așa spune miliardarul. Bruneta mai tânără cu 40 de ani decât iubitul ei spune că părinții săi nu au nimic împotriva relației lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×