Ce i-a răspuns Irinuca Columbeanu unui fan care era interesat de noua relație a lui Irinel!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
08/06/2018, 14:15
Ce i-a răspuns Irinuca Columbeanu unui fan care era interesat de noua relație a lui Irinel!GALERIE FOTO
Irinuca Columbeanu, despre relatia tatalui sau

Irinel Columbeanu este tare mândru de noua sa iubită, chiar dacă aceasta este mai tânără cu 40 de ani decât el. Apar împrună la evenimente mondene și au făcut chiar și o ledință foto la Izvorani. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Unul dintre fanii Irinucăi, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a vrut să afle însă ce părere are fata de 11 ani despre noua relație a tatălui său. Internautul a primit însă un răspuns care nu l-a satisfăcut deloc. ”Hei, te apreciez și am o curiozitate! Care e părerea ta despre noua prietenă a tatălui tău? Am înțeles că o cheamă Oana”, i-a scris un admirator Irinucăi Columbeanu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Irinuca Columbeanu, despre relația tatălui său

”Mulțumesc de mesaj! De obicei nu răspund la mesaje, dar îmi puteți comenta la poze și așa veți avea mai multe șanse”, a fost răspunsul dat de Irinuca. Cel mai probabil este vorba despre un mesaj automat, dar cert este că toți mai mulți oameni sunt curioși ce părere are fata afaceristului din Izvorani despre noua lui cucerire.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×