Irinel Columbeanu și Monica Gabor au pierdut procesul cu fiscul!

Ana Chivu   
în Instant Articles
15/12/2018, 14:49
Irinel Columbeanu și Monica Gabor au pierdut procesul cu fiscul!

Unul dintre cele mai controversate cupluri al showbiz-ului  trecut, format din Irinel Columbeanu și Monica Gabor, despărțiți de ceva timp, au pierdut recent procesul care viza firma pe care o mai aveau împreună, ultimul lucru care îi mai lega pe cei doi, în afară de fetița acestora, Irinuca.

Așadar, fiscul a obținut, după mult timp, dizolvarea firmei SC Monica Columbeanu Media SRL. Fosta doamnă Columbeanu deținea 99% din acțiunile firmei, iar milionarul de la Izvorani restul de doar 1%.  Magistrații au decis! Aceștia au pierderi de aproximativ de 20.000 de euro.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor, proces pierdut!

După o poveste de dragoste în care nu a crezut nimeni, aceștia au dovedit că s-a putut, indiferent de vârstă. Astfel că milionarul Irinel Columbeanu i-a dăruit fostului manechin o firmă care îi poartă numele, în semn de iubire. “Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 în contradictoriu cu pârâta SC Monica Columbeanu Media SRL. Dispune dizolvarea societatii pârâte. Dispune înregistrarea hotarârii în registrul comerțului, comunicarea către Ministerul Finanțelor Publice –

Irinel Columbeanu și Monica Gabor
Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Agenția Națională de Administrare Fiscală – Administrația Sectorului 1 a Finanțelor Publice, publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, pe cheltuiala reclamantului, publicarea pe pagina de internet a Oficiului Național al Registrului Comerțului sau pe portalul de servicii on-line al acestuia. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la data publicării hotărârii în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a. Cererea de apel se depune la Tribunalul București –

Secția a VI-a Civilă. Apelanta va depune o copie a apelului la oficiul registrului comerțului la care este înregistrată societatea a cărei dizolvare a fost pronunțată”, a fost decizia magistraților. Actuala doamnă Pink trăiește acum o iubire departe de România, din păcate, departe și de propria fiică. Din cele postate de Monica Gabor pe site-urile de socializare, cele două nu se văd atât de des așa cum și-ar dori, dar atunci când o fac, se bucură de fiecare clipă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×