Monica Gabor a primit un mesaj emoționant de la fiica ei, Irina! Ce i-a scris chiar de ziua ei de naștere

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
08/01/2019, 18:49
Monica Gabor a primit un mesaj emoționant de la fiica ei, Irina! Ce i-a scris chiar de ziua ei de naștere GALERIE FOTO
Monica Gabor, mesaj emoţioant de la fiica sa, Irina Columbeanu, cu ocazia aniversării

Monica Gabor a împlinit 31 de ani pe 8 ianuarie 2018, iar fiica sa, Irina Columbeanu, i-a postat un mesaj emoţionant pe un site de socializare, în care a vrut să-i ureze toate cele bune, dar şi să-i mulţumească pentru tot ce a făcut pentru ea de-a lungul timpului.

„La mulţi ani celei mai minunate mame din întregul Univers! Ai grijă de mine, eşti iubitoare, o pisică, eşti frumoasă, amuzantă, blândă şi ca să rezum este cea mai bună! Să ai o zi splendidă, mami! Te iubesc până la lună şi înapoi! La mulţi ani! Mulţumesc pentru tot”, a fost postarea fiicei Monicăi gabor, rezultată din căsătoria cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, de care a divorţat ulterior.

Monica Gabor a primit un mesaj emoționant de la fiica ei, Irina

Şi Monica Gabor a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram prin care a vrut să le mulţumească tuturor celor care au copleşit-o cu urări: „Îmi trăiesc viaţa ca şi cum ar fi aniversarea mea în fiecare zi a anului pentru că niciodată nu ştii că aceasta ar putea fi chiar ultima. Am fost azi uimită de cât de mule mesaje şi urări de sănătate, dragoste şi pace am primit. Sunt foarte recunoscătoare pentru oamenii frumoşi care sunt în viaţa mea. Mulţumesc tuturor pentru urări”, a scris Monica Gabor, de ziua sa aniversară.

Monica Gabor, alături de fiica sa, Irina Columbeanu
Monica Gabor, alături de fiica sa, Irina Columbeanu

Se zvoneşte că Monica Gabor ar fi însărcinată şi ar aştepta să aducă pe lume un băieţel. Aceasta a postat o fotografie pe un site de socializare în care a dat de înţeles că este însărcinată cu băieţel.

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu au fost căsătoriţi timp de cinci ani, în perioada 2006 – 2011, timp în care au conceput-o pe Irina. În perioada în care Monica Gabor a stat la Izvorani a fost urâtă de angajaţii soţului său din cauză că îi amenda des, din motive ciudate, după cum spunea chiar Columbeanu: „Trebuia să vină cu nişte papucei şi dacă nu venea (n.r angajatul), ea ieşea din Rolls Royce, trântea uşa şi doar întorcea capul peste umăr şi spunea „10 la suta”. Ce puteam să ii spun? Nu te mai băga, esti nebună?”,

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×