Sorina a ajuns în SUA! Primele imagini cu fetița adoptată din noua ei casă

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 13:45
Sorina a ajuns în SUA! Primele imagini cu fetița adoptată din noua ei casă
Sorina a ajuns în America alături de familia adoptivă. Sursa foto: ziaristii.com

Sorina, fetița adoptată de o familie de români stabilită în Statele Unite ale Americii a ajuns în noua ei casă. Copila crescută de o asistentă maternală din Baia de Aramă, județul Mehedinți a trecut peste multe obstacole și piedici, iar acum se pare că se adaptează la noua sa viață. 

Sorina a ajuns în America cu familia adoptivă

Cazul Sorinei a fost foarte mediatizat în ultimele săptămâni după ce a fost luată cu forța din casa asistentei maternale care a crescut-o încă de la vârsta de 1 an și două luni. Familia Săcărin s-a luptat pentru fetița pe care au adoptat-o și au reușit să ajungă în America în urmă cu două zile. Sorina a ajuns cu bine în noua sa casă din Statele Unite ale Americii, iar familia adoptivă a postat primele imagini.

O jurnalistă de la ziare.com a intrat în posesia unui filmuleț în care Sorina cântă la pian. „Am fost întrebată dacă voi mai întreba de Sorina. Mai mult decât atât, țin legătura cu familia Săcărin, care îmi trimite mereu poze și filmulețe din noua viață a copilei lor. În mod normal nu aș posta nimic despre viața privată a unui copil, dar nimic din povestea aceasta nu a fost normal.”, a scris Nadina Ioana Dogioiu pe contul personal de Facebook.

Am fost intrebata daca voi mai intreba de Sorina. Mai mult decat atat, tin legatura cu familia Sacarin, care imi trimite mereu poze si filmulete din noua viata a copilei lor. In mod normal nu as posta nimic despre viata privata a unui copil, dar nimic din povestea aceasta nu a fost normal. Cred asadar ca este important ca oameni cumsecade, manipulati de ceea ce, in opinia mea, ar putea fi chiar rezistenta unor mafii autentice in lupta pentru pastrarea prazii, sa vada ca totul e in regula. Sorina e foarte bine, ba chiar vadeste curiozitati noi pe care parintii ei se gandesc sa le cultive.

Gepostet von Nadina Ioana Dogioiu am Dienstag, 23. Juli 2019

Sorina Săcărin a început o viață nouă în America

„Cred așadar că este important ca oameni cumsecade, manipulați de ceea ce, în opinia mea, ar putea fi chiar rezistența unor mafii autentice în lupta pentru păstrarea prăzii, să vadă că totul e în regulă. Sorina e foarte bine, ba chiar vădește curiozități noi pe care părinții ei se gândesc să le cultive”, a completat jurnalista.

Sorina și părinții adoptivi au fost nevoiți să treacă prin mai multe controale pe Aeroportul Henri Coandă înainte de a se îmbarca în zborul spre Statele Unite ale Americii, duminică dimineața, 21  iulie. Polițiștii de frontieră le-au reținut documentele, iar bagajele lor au fost controlate amănunțit. Din păcate, familia Săcărin a pierdut avionul și au fost nevoiți să-și cumpere alte bilete pentru zborul spre America.

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×