De ce au pierdut Sorina şi părinţii ei adoptivi avionul către SUA. Ce li s-a întâmplat pe aeroport

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
22/07/2019, 15:33
De ce au pierdut Sorina şi părinţii ei adoptivi avionul către SUA. Ce li s-a întâmplat pe aeroport
Sorina a plecat cu greu în SUA. Părinții fetiței, controlați la sânge. Sursa foto: a1.ro

Părinții Sorinei și fetița au întâmpinat dificultăți pe Aeroportul Henri Coandă când au vrut să ia avionul spre America. Familia Săcărin a pierdut primul avion către Statele Unite ale Americii duminică dimineața, 21 iulie. Motivul a fost controlul de securitate extraordinar de amănunțit, atipic pentru niște simpli pasageri, însă aici nu vorbim despre orice pasageri.

Scandal pe aeroport cu soții Săcărin. De ce a pierdut micuța Sorina și familia primul avion către SUA

Familia Săcărin a fost tratată diferit la controalele de pe Aeroport, înainte de îmbarcare. Le-au reținut documentele pentru o observare ceva mai amănunțită, iar controlul a durat atât de mult încât au pierdut primul avion către SUA. Gabriel Săcărin, tatăl Sorinei, i-a întrebat pe polițiștii de frontieră de ce nu sunt lăsați să se îmbarce în avion.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Singurul răspuns primit a fost: „Pentru o verificare mai amănunțită”. Părinții fetiței de 8 ani din Baia de Aramă și-au păstrat cumpătul și, după ce au pierdut zborul, au cumpărat alte bilete de avion. Aceștia au plecat în cele din urmă cu micuța cu o întârziere de două ore, îmbarcându-se într-un alt avion.

Ramona, mama adoptivă, nu a vrut să renunțe la Sorina, deși soțul ei, Gabriel, a fost pe punctul de a ceda. Sursa foto: adevărul.ro

Gabriel Săcărin s-a gândit să renunțe la adopția fetei

„Nu a fost deloc uşor pentru ei. S-au spus atâtea bazaconii despre ei. Gabi a vrut să cedeze la un moment dat, dar Ramona s-a opus. Ea spunea mereu că nu ar putea să mai doarmă liniştită dacă şi-ar abandona copilul, dacă ar lăsa în voia sorţii un copil pe care ea putea să-l salveze. Asta nu înţeleg românii noştri. Că există şi astfel de oameni. România este ţara unde oamenii te judecă şi atunci când vrei să faci bine. Este atât de urât ce s-a întâmplat. Ei, din fericire, au plecat, dar noi rămânem în ţară să plătim incompetenţa autorităţilor”, a declarat unul din prietenii lui Gabriel Săcărin, notează adevărul.ro.

Plecarea familiei Săcărin nu încheie scandalul adopției. Familia Șărămăt din Baia de Aramă, care a crescut-o 7 ani pe Sorina, a cerut anularea adopției internaționale la Tribunalul Dolj, asta după ce judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dat undă verde adoptării.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×