Sorin Bontea visează să se mute într-un loc însorit: ”I-am propus soției să vindem tot”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
01/05/2020, 10:52
Sorin Bontea visează să se mute într-un loc însorit: ”I-am propus soției să vindem tot”
Sorin Bontea visează să se mute într-un loc însorit: ”I-am propus soției să vindem tot”. Sursa foto: Instagram.com

Sorin Bontea este celebru, are succes și o familie frumoasă, dar cu toate acestea visează să părăsească meleagurile natale pentru a se muta într-un loc însorit. Câștigătorul „Asia Express” a mărturisit că i-ar plăcea să se mute din România și chiar i-a propus acest lucru soției.

Bucătarul Sorin Bontea vrea să-și petreacă restul vieții în Caraibe

Sorin Bontea a lucrat ca bucătar pe vase de croazieră, perioadă în care s-a îndrăgostit iremediabil de un loc însorit, dar îndepărtat, Caraibe. Renumitul șef visează de câțiva ani să-și facă bagajele și să plece cu mic cu mare din România, însă a amânat aceste planuri pentru că și-a făcut aici un viitor.

Juratul „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a declarat într-o emisiune TV că nu renunță la acest vis și i-a propus soției să vândă tot ce au. Bucătarul își dorește să deschidă un mic bar în Caraibe unde să se bucure de viață alături de familie.

„Îmi doresc un băruleț în Caraibe. Acolo mi se pare viața foarte simplă. Eu i-am propus soției să vindem tot ce avem, dar a zis că deocamdată nu. Douăzeci de metri de plajă, un băruleț, trei hamace pe acolo, eu să fac creveți, mai un pește, soția să le ia banii…

Fiul meu să vândă pe la băruleț și fiica mea pe acolo, la fel. E un vis pe care îl am de mulți ani, înainte de a deveni cunoscut la TV, dar e de actualitate. Să mai crească copiii, că poate nu vor să vină cu noi”, a povestit Sorin Bontea în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos, relatează libertatea.ro.

Care este motivul pentru care Sorin Bontea nu-și dorește propriul restaurant

Sorin Bontea devenit cunoscut datorită emisiunilor culinare și reclamelor, locul unde se simte foarte confortabil, după bucătărie, bineînțeles. Juratul de la Antena 1 adoră să gătească, însă nu-și dorește să aibă propriul restaurant pentru că știe că i-ar ocupa tot timpul.

„Toată lumea mă întreabă de ce nu îmi fac un restaurant aici, dar un restaurant înseamnă să stai acolo de dimineața până seara, iar eu nu am timp”, a completat vedeta, potrivit sursei menționate.

„Îmi place televiziunea, mă simt bine”, a mai spus Sorin Bontea care a povestit în urmă cu ceva vreme cum a ajuns pe micile ecrane.

Bucătarul a spus într-un interviu cum a început să lucreze în televiziune, mărturisind că prima oară când i s-a propus asta a crezut că este doar o glumă făcută de colegii din restaurant. Iată că anii au trecut, iar Sorin Bontea și-a schimbat viața datorită unui casting.

„Am fost sunat. Lucram pe vremea aceea la cel mai bun restaurant cu specific străin şi am fost sunat de o doamnă, îi mulţumesc şi acum pe această cale.

Eram în bucătărie, pregăteam micul-dejun şi vine ajutorul managerului de la restaurant şi spune: «Sorin, te caută cineva de la televiziune».

Zic «băi, du-te de aici», l-am înjurat, credeam că face glume. »Băi, n-auzi? Vorbesc serios», zice. Şi am vorbit la telefon, m-a întrebat dacă sunt dispus să merg la un casting. Şi aşa am ajuns în televiziune”, își amintește juratul „Chefi la cuțite”, informează adevarul.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×