Sorin Bontea, secrete din bucătărie. Care sunt mâncărurile preferate de bucătar

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/04/2020, 11:47
Sorin Bontea, secrete din bucătărie. Care sunt mâncărurile preferate de bucătar
Sorin Bontea, secrete din bucătărie. Care sunt mâncărurile preferate de bucătar. Sursa foto: Instagram.com

Renumitul bucătar Sorin Bontea a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV câteva secrete din bucătărie, dar și care sunt preparatele pe care le pregătește cu drag ori de câte ori are ocazia. Juratul „Chefi la cuțite” a mărturisit care sunt mâncărurile care-i plac, subliniând faptul că este un mare pofticios.

Chef Sorin Bontea, dezvăluiri din propria bucătărie

Câștigătorul „Asia Express” Sorin Bontea este un adevărat gurmand, adorând mâncarea bună. Cunoscutul șef a mărturisit în cadrul emisiunii Xtra Night Show că iubește să pregătească și să mănânce pâine, acest preparat amintindu-i de copilărie și de mâncarea făcută de bunica lui.

Juratul „Chefi la cuțite” le-a arătat fanilor din mediul online care sunt trucurile la care apelează în bucătărie, dar și cum reușește că pregătească cea mai bună pâine cu doar un gram de drojdie.

„Mie îmi place pâinea foarte mult. Țin minte că eram la țară în vacanță și mă duceam la brutărie și luam niște pâini mari și până acasă mâncam din ele, erau bune rău. Eu sunt fan pâine”, a spus Sorin Bontea în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Gusturile culinare, împărțite în familia lui Sorin Bontea

„Am așteptat un an de zile până să-mi iasă pâinea. Serios, mi-am luat cuptor pe lemne, am sobă ca să bagi lemne, mașină din aia de gătit pe care mi-am pus grătarul. Mă chinui de mult, de foarte mult timp să fac pâine”, a mai spus bucătarul.

Sorin Bontea și-a amintit de copilăria sa când bunica îi pregătea o pâine cu roșii ceva în genul focaccia. Celebrul bucătar chiar a ajuns viral perioada aceasta după ce a pregătit o pâine pufoasă și crescută folosind foarte puțină drojdie.

„Țin minte că făcea bunica mea o pâinică subțire de 2 cm care avea roșii deasupra. Târziu mi-am dat seama că bunica mea făcea focaccia încă din copilăria mea.

Roșiile le punea înainte de coacerea pâinii. Le băga așa cu roșiile la cuptor, erau mai degrabă niște semințe pe deasupra”, a mai spus câștigătorul „Asia Express”.

Cât despre preferințele sale culinare juratul de la Antena 1 a spus că-i place foarte multă să mănânce ciorbă, în special cea făcută de mama sa. În schimb, familia sa are alte preferințe, mai ales pizza.

„Îmi plac ciorbele foarte mult. La mama mănânc ciorbă. Mama vrea să-i fac pizza, frații mei la fel. Grătare și mâncăruri din astea sofisticate nu e greu să faci acasă când sunt mulți”, a completat Sorin Bontea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×