Primul lucru pe care l-a făcut Sorin Bontea după ce a câștigat Asia Express. Momentul a fost imortalizat

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/04/2020, 10:37
Primul lucru pe care l-a făcut Sorin Bontea după ce a câștigat Asia Express. Momentul a fost imortalizat
Ce a făcut Sorin Bontea după finala Asia Express: ”E cu totul altă poveste”. Sursa foto: Facebook.com

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii premiului cel mare în valoare de 30.000 de euro pus la dispoziție în cadrul competiției „Asia Express”. Cunoscutul bucătar a dezvăluit la scurt timp după finala difuzată la Antena 1 ce a făcut după acest show, dar și cum l-a schimbat această experiență.

Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Sorin Bontea după finala „Asia Express”

Renumitul bucătar și jurat „Chefi la cuțite” a căzut frânt de oboseală după finala „Asia Express” pe care a susținut-o alături de prezentatorul TV Răzvan Fodor împotriva lui Speak și a partenerei sale Ștefania. Sorin Bontea a fost fotografiat în timp ce-și făcea siesta, pe o canapea aflată în holul hotelului în care a fost cazat.

Așadar, după finala dură care a avut loc între cele două echipe pe „Drumul Comorilor” cheful și-a încărcat bateriile și s-a odihnit cât a putut mai bine, dovadă fiind și imaginea postată pe una dintre rețelele de socializare. Cel mai probabil fotograful a fost chiar colegul său de echipă, Răzvan Fodor.

„Dacă vă întrebați ce am făcut după finala Asia Express România… am adormit în holul hotelului?”, a scris Sorin Bontea în dreptul fotografiei în care apare dormind pe o canapea.

Dacă vă întrebați ce am făcut după finala Asia Express Romania …am adormit în holul hotelului 😁

Posted by Chef Sorin Bontea on Thursday, 23 April 2020

Ce spune Sorin Bontea despre experiența „Asia Express”

Sorin Bontea a vorbit la scurt timp după finala „Asia Express” despre ceea ce a însemnat pentru el show-ul filmat în Filipine și Taiwan, menționând că a câștigat foarte multe lucruri, mai ales o prietenie frumoasă cu Răzvan Fodor cu care a făcut echipă în emisiunea de la Antena 1.

„Când ajungi la 50 de ani te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste!

Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu.

Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață”, a postat celebrul bucătar pe pagina de Facebook.

De asemenea, juratul „Chefi la cuțite” a mai precizat că nu se gândea că va ajunge în marea finală, însă s-a bucurat din plin de această experiență. Bontea a mai spus că în urma participării la acest show s-a descoperit pe sine.

Tot în postarea de pe rețeaua de socializare bucătarul a mai vorbit și despre dorul enorm pentru familia sa care l-a sprijinit și l-a înțeles în toată această perioadă.

„E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine. 

Am câștigat un prieten pe viață, băiatul meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă. 

Mulțumesc familiei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră. Mulțumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos!”, a mai scris Sorin Bontea pe rețeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×