Cum au reacționat fanii Asia Express după ce Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat show-ul

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/04/2020, 07:34
Cum au reacționat fanii Asia Express după ce Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat show-ul
Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt câștigătorii Asia Express, Sezonul 3 , Drumul Comorilor. Sursa foto: Antena 1

Miercuri seara, cel de-al treilea sezon al competiției Asia Express, intitulat sugestiv Drumul Comorilor și desfășurat în destinații exotice de vis precum Taiwan sau Filipine și-a desemnat în sfârșit câștigătorii. Este vorba despre perechea formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea, care pleacă astfel acasă cu marele premiu de 30.000 de euro și cu satisfacția că au trăit o experiență demnă de povestit nepoților.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt câștigătorii Asia Express, sezonul 3. Cum au reacționat fanii la aflarea veștii

Chiar dacă vestea i-a bucurat pe mulți dintre telespectatori, pe rețelele de socializare au existat și comentarii mai puțin prietenoase la adresa celor doi coechipieri. Asta pentru că maniera în care au reușit să iasă victorioși a născut controverse, în condițiile în care Speak și Ștefania păreau să se fi detașat în câștigători.

Felicitări băieți, însă am o nedumerire,pe ultimul panou au fost 2 stikere…pe care primul l-a luat Speak…și au fugit către Gina,cum au ajuns Răzvan si Sorin primii? Poate nu am fost eu atent la fază”, „Mă bucur și mi-am dorit să câștige ei. Ce nu înțeleg e cum au ajuns înainte dacă s-a văzut clar că magnetul a fost luat înainte de Ștefania și Speak, când Bontea și Răzvan au ajuns era un singur magnet pe panou. Ciudat” sau „Eu nu am înțeles unde s-au oprit Ștefania și Speak ? Erau lângă ei, pe urma lor . De ce nu au ajuns ? Nu am înțeles … oricum felicitări celor ce au câștigat”, sunt doar câteva dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a emisiunii la scurt timp după ce Gina Pistol a dat verdictul.

Speak și Ștefania au acceptat înfrângerea cu fairplay

Este mare lucru să ştii să pierzi. Mă aşteptam ca Ştefania să fie deprimată, dar n-a fost chiar aşa. E competiţie, dar e mai mult despre legătura interumană pe care o creezi.

Aici se crează nişte legături între oameni, între noi, între ceilalţi concurenţi, între echipă. Iar asta este cel mai mare câştig al nostru.

Nu se vede, dar sunt 200 de oameni în spatele camerelor. Toţi s-au chinuit alături de noi şi ne-au simţit şi împărtăşit emoţiile”, a declarat Speak la finalul competiției, felicitându-i pe câștigători. La fel a procedat și partenera sa, Ștefania, ținând să precizeze că pleacă acasă cu un premiu mult mai valoros: inelul de logodnă oferit de viitorul soț.

Cât despre Răzvan Fodor, experiența trăită alături de bunul său prieten Sorin Bontea pe traseul Asia Express nu a fost deloc ușoară. Asta pentru că îndrăgitul prezentator TV suferă de astm, afecțiune care i-a dat mari bătăi de cap pe Drumul Comorilor. De altfel, pentru a accepta să se înscrie în competiție, a trebuit să facă o înțelegere specială cu mai-marii Antenei 1, care i-au garantat că sănătatea nu îi va fi pusă în pericol.

Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram.

Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el”, a dezvăluit Răzvan Fodor.

Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp.

Am ținut-o sub control (n. r. boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine”, a mai spus carismaticul realizator TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×