Cine este şi cum arată fiica lui Sorin Bontea, câştigătorul ultimului sezon de Asia Express

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/04/2020, 10:44
Cine este şi cum arată fiica lui Sorin Bontea, câştigătorul ultimului sezon de Asia Express
Miruna, fiica lui Sorin Bontea, calcă pe urmele tatălui. La cei 16 ani ai săi, este o bucătăreasă desăvârșită. Sursa foto: a1.ro

Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din țara noastră, iar recent a reușit să demonstreze că are toate calitățile unui adevărat supraviețuitor, pentru a câștigat sezonul trei al competiției Asia Express, alături de bunul său prieten Răzvan Fodor. Dincolo de toate aceste aspecte, Sorin Bontea, căci despre el este vorba, după cum probabil v-ați dat seama deja, se poate lăuda cu o familie demnă de invidiat.

Sorin Bontea, mândru nevoie mare de fiica sa, Miruna. Tânăra îi calcă pe urme

Și unde mai pui că Miruna, fiica juratului Chefi la cuțite are de gând să-i calce pe urme, pentru că este pasionată de arta culinară încă de la o vârstă fragedă. La cei 16 ani ai săi, tânăra nu ezită să experimenteze unele dintre cele mai dificile și inedite rețete, iar tatăl, mândru nevoie mare, ne asigură că succesul este garantat. Îl credem pe cuvânt, mai ales că știm cât de exigent este când vine vorba de tinerii dornici să-și demonstreze abilitățile în bucătărie.

În plus, Miruna adoră prăjiturile și visează ca în curând să devină un cofetar desăvârșit, așa că a început încă de pe acum să-și pună în practică ideile inovative, în speranța că va reuși să treacă testul suprem, acela de a-și impresiona propriul tată. A făcut-o chiar de ziua lui, când a fost invitată în ediția specială a show-ului culinar pentru a găti un preparat de zile mari.

Ei sunt foarte critici, dacă aș lua cuțitul ar însemna foarte mult pentru mine. Vreau să iau unul de la tata, îmi doresc mult asta.

Mi-ar dovedi că el chiar vorbește serios atunci când îmi spune că sunt talentată și că gătesc bine. Vreau să fie mândru de mine”, spunea tânăra la acea vreme.

Sorin Bontea, mesaj emoționant după victoria din sezonul trei al emisiunii Asia Express

Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express.

Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste! Da, vârstă chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine!

În viața trebuie să știi să te bucuri de tot ceea ce trăiești, de orice experiență nouă. Îți va fi mai ușor dacă recunoști față de tine că sunt lucruri pe care nu poți să le faci. Nu înseamnă că ești slab, dar nici faptul că te vei încăpățâna să tot încerci să le faci nu te va face mai puternic. Doar va naște frustrări. Nu suntem toți la fel și asta e cel mai frumos lucru.

Umorul este esențial în viață! Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu.

Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață. E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine.

Am câștigat un prieten pe viață, baiatu meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă. Mulțumesc familiei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră.

Mulțumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos! În rest… Asia Express continuă! Oferim traininguri pentru următorul sezon despre cum să dormi în cele mai dubioase locuri. E o artă și asta”, este mesajul emoționant transmis de Sorin Bontea după ce a câștigat competiția Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×