Sorin Bontea a dezvăluit cum și-a cucerit soția. Câștigătorul Asia Express și secretele căsniciei sale

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/04/2020, 23:24
Sorin Bontea a dezvăluit cum și-a cucerit soția. Câștigătorul Asia Express și secretele căsniciei sale
Sorin Bontea a dezvăluit câteva din secretele căsniciei sale. Sursa foto: Instagram

Sorin Bontea a vorbit despre căsnicia sa și a dezvăluit cum și-a cucerit nevasta. Câștigătorul Asia Express este un romantic incurabil, lucru pe care nu mulți l-ar fi bănuit despre el.

Sorin Bontea a spus cum a cucerit-o pe nevasta lui, a cărei identitate e în continuare secretă

„Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar: sunt frumos, deștept si modest”, a mărturisit Bontea pentru revista Viva!.

„Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie”, a mai spus bucătarul.

E căsătorit de 25 de ani

„Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere.. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras. Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie”, a completat juratul de la Chefi la cuțite.

Sorin Bontea este căsătorit de mai bine de 25 de ani, iar cu soția lui e împreună de 31. Despre identitatea acesteia nu se știe mare lucru, căci acesta a avut grijă să o protejeze de când a devenit celebru și cu siguranță nici ea nu își dorește să fie în mijlocul reflectoarelor.

Chef-ul Antenei 1 s-a întors din aventura de la Asia Express cu medalia de câștigător și cu suma de 15.000 de euro, cealaltă jumătate din marele premiu fiind acordată partenerului său de concurs, Răzvan Fodor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×